Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Merkeze Semt Polikliniği düşünülüyor – Kocatepe Gazetesi

Zübeyde Hanım Kadın Doğum
Merkeze Semt Polikliniği düşünülüyor

Zübeyde Hanım Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nin yanındaki B Blok’ta hizmet vermeye başlamasının ardından, merkezde kalan mevcut binanın nasıl kullanılacağı hakkında çeşitli yorumlar yapılıyor. Bu soruya Sağlık Bakanlığı’ndan yanıt geldi.
TALEP KARAALİ’DEN, TAKİP EROĞLU’NDAN
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun Afyonkarahisar’da 1 Kasım seçimleri öncesinde muhtarlarla yaptığı toplantıda Kanlıca Mahalle Muhtarı Ahmet Karaali’nin talebine cevap verildi. Karali, “Merkezde acil hastaların hizmet alabilmesi için merkezde Devlet Hastanesi’ne bağlı birim açılması” talebini Bakan Eroğlu’na iletmiş, Bakan Eroğlu da danışmanlarına bu talebi not ettirmişti.
UZAK YERLEŞİM YERLERİ İÇİN
Muhtar Karaali’nin talebi, Bakan Eroğlu’nun takibi sonuç getirdi. Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Daire Başkanı Muhammed Bayram, Karaali’ye şu bilgiyi verdi:
“Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği’nden alınan cevabi yazıda Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne uzak olan yerleşim yerlerindeki hastalara hizmet vermek üzere eski Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi binasında semt polikliniğinin açılmasının planlandığı belirtilmiştir.” >> Murat ARISOY’un haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti