Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mete Gazoz Hangi Üniversitede Okuyor?

Önemli başarılara imza atan Türk Olimpik Okçusu Mete Gazoz kimdir? İnternette en çok araştırılanlar arasında yer alan Mete Gazoz hangi üniversitede okuyor? Sorusu yer aldı. Peki, başarılı sporcu Mete Gazoz hangi üniversitede okuyor? Detayları haberimizde…

Önemli başarılara imza atan

17 yaşında iken 2016 Yaz Olimpiyatları’na katıldı. Türkiye kafilesindeki en genç sporcu oldu. Özellikle futbolcu Arda Turan’ın sosyal medya hesaplarından Mete Gazoz’la ilgili destek mesajları ile ülke çapında tanınan Gazoz, kimdir? Mete Gazoz hangi üniversitede okuyor? Sizler için araştırdık.

METE GAZOZ, GİRESUNLU BİR AİLENİN EVLADIDIR

Mete Gazoz, 8 Haziran 1999 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi.  Türk Olimpik Okçusu olan Gazoz, İstanbul Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübü sporcusudur. 1999 yılında Görele, Giresunlu bir ailenin çocuğu olarak doğan Gazoz’un babası, eski Milli Okçu Metin Gazoz, annesi İstanbul Okçuluk Kulübü Başkanı Meral Gazoz’dur. Mete Gazoz okçuluğa 2010 yılında başladı. Yüzme, basketbol, resim ve piyano ile ilgilenerek okçuluk ile ilgili becerilerini geliştirdi. ilk ve lise öğrenimini ihlâs koleji’nde tamamladı. Gazoz, 2018 yılında 4 altın madalya kazandı ve ilk başarısını Çin’de elde etti. Türk Olimpik Okçusu Mete Gazoz, Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık bölümü öğrencisi olarak eğitimine devam etmektedir.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti