Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Mevlid Kandili barış ve huzura vesile olsun”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Mevlid-i Şerif Kandilini kutladı. Arslan, “Mevlid Kandili’nin İslam Âlemi ve dünyamıza barış ve huzur getirmesini temenni ediyor, hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Mevlid Kandili nedeniyle mesaj yayınladı.

Hasan Arslan, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) dünyaya teşrif ettiği gece olan Mevlid Kandilini idrak etmenin huzurunu yaşamaktayız. İnsanlığa rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimizin doğumuyla âlemleri şereflendirdiği geceye ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Peygamber Efendimiz ile gelen vahyin nuru gönüllerimize huzur verirken, tüm insanlığın muhtaç olduğu sevgi, rahmet ve merhamet mesajını da içerisinde barındırmaktadır. Rabbim bu mübarek gece vesilesiyle ülkemizin birlik ve beraberliğini pekiştirmesini, Ortadoğu’da yanan ateşin sönmesine, gözyaşlarının dinmesini, İslam Âlemi ve dünyamıza barış ve huzur getirmesini temenni ediyor, hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti