Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Mevlid Kandili hayata çeki düzen verilebilecek bir gecedir”

MHP Milletvekili Mehmet Taytak, mübarek Mevlid Kandilini kutladı. Taytak, Mevlid Kandilinin, geride kalan bir yıllık yaşantıyı, ibadetleri iyi düşünerek hayata çeki düzen verip, samimi bir teslimiyetle nefis muhasebesine girebilecek bir gece olduğunu belirti.

MHP Milletvekili Mehmet Taytak,

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Mevlid Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.
MHP Milletvekili Mehmet Taytak, mübarek Mevlit Kandilini kutladı. Taytak, şunları kaydetti: “Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’ in dünyayı şereflendirmesinin yıl dönümü olan Mevlid Kandilinin başta Afyonkarahisarlı hemşehrilerim olmak üzere tüm Müslüman Âlemine rahmet getirmesini diliyorum. Peygamberimizi ve onun insanlığa getirdiği en büyük hediye olan Kur’an’ı yakından tanımamıza ve nuru etrafında birleşmemize vesile olmasını Yüce Mevla’dan niyaz ederim. Allah’ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Mevlid Kandili, geride bıraktığımız bir yıllık yaşantımızı, ibadetlerimizi iyi düşünerek hayatımıza çeki düzen verip, samimi bir teslimiyetle nefis muhasebesine girebileceğimiz bir gecedir. Rabbimiz, Fetih Suresi’nin 17’inci ayetinde, ‘Kim Allah’a ve Peygamberine itaat ederse, Allah onu içlerinden ırmaklar akan cennetlere koyar.’ buyurmuşlardır. Bu nedenle rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu gecede kendimiz, ailemiz ve çevremiz için yapacağımız dualara, tüm insanlık için yapacağımız duaları da ekleyerek, gönülden dua etmeliyiz. Bu vesile ile tüm hemşerilerimizin Mevlid Kandilini tebrik ediyor, şehrimiz başta olmak üzere, ülkemiz ve tüm İslam Âlemi için hayırlı gelişmelere vesile olmasını diliyorum.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti