Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP Bolvadin İlçe Başkanlığına Mahmut Kızıltoprak seçildi

MHP ilçe kongrenin 14. Bugün tamamlandı. Tek liste ile giren seçimde Bolvadin İlçe Başkanlığına Mahmut Kızıltoprak ve ekibi seçildi.

MHP ilçe kongrenin 14.

Bolvadin ilçesi 14. Olağan Kongresine MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Ahmet Kahveci, Başkan Vekili Doğan Şimşek, Başkan Yardımcıları Ahmet Özköse, Recep Yaman ve İl Sekreteri Beytullah Bostancı ile birlikte çok sayıda partili katıldı.

TEK LİSTE İLE SEÇİME GİDİLDİ

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan kongre divan heyetinin seçilmesiyle devam etti. Kongrenin Divan Başkanlığını ise MHP Afyonkarahisar il Başkanı Ahmet Kahveci yaptı. Kongre de ilk olarak MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin kongrelere gönderdiği mesajı okundu. Faaliyet ve mali raporunun okunmasından sonra yapılan konuşmaların ardından seçime geçildi. Yapılan seçime tek liste ile giren Mahmut KIZILTOPRAK ve ekibi oyların tamamını alarak Bolvadin MHP İlçe Başkanı seçildi.

Kızıltoprak’ın listesinde şu isimler yer aldı:

Mahmut Kızıltoprak (Başkan), Ahmet Gemici, Ertuğrul Sevim, İsa Kumral, Raif Keçeci, Ali İhsan Bıyıklı, Elif Güçlü, Osman Gazi Şarlak, Fevzi Karagöz, Halil Akkoyun, Mehmet Koyuncu, Hakan Karagüven, Şakir Bozkurt Gözalan, Hikmet Altunay, Murat Kumral.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti