Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP’li Başkanlar Taytak’la istişare etti

MHP’de yeni seçilen İlçe

MHP’de yeni seçilen İlçe Başkanları MHP Milletvekili Mehmet Taytak ile istişare etti

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ve İl Başkanı Mehmet Kocacan, yeni seçilen ilçe başkanlarıyla bir araya geldi.
MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ile İl Başkanı Mehmet Kocacan, yeni seçilen İlçe Başkanlarıyla birlikte Koca-tepe (Büyükkalecik) Beldesi’nde Devlet Bahçeli Park’ında toplantı gerçekleştirdi.
Yeni seçilen İlçe Başkan-larına görevlerinde başarılar dileyen Taytak şöyle konuştu: “26 Ağustos’ta Şuhut İlçesi’nde başlayan ilçe kongrelerimiz 29 Ağustos’ta Çay İlçesi’nde sona erdi. İlçe kongrelerimizi Türk’ün zafer ayı olan Ağustos ayında yani Zafer Haftası içerisinde tamamladık. Şimdiye kadar görev yapan ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine verdikleri emekten dolayı teşekkür ediyorum. Yeni seçilen İlçe Başkanlarımıza ve yeni yönetimlerine de görevlerinde başarılar diliyorum. Görev yerlerinde bulunduğunuz yöre halkının talep ve isteklerini dinleyerek teşkilatımıza iletmenizi istiyorum. Bende Ankara’da hem mecliste hem de bakanlık düzeyinde yaptığımız ziyaretlerde bu istek ve talepleri yetkili mercilere ileterek çözüm arayacağım.”
MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan ise, 17 ilçe de kongrelerin tamamlandığını belirterek, yeni seçilen İlçe Başkanları ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diledi. >> Kocatepe

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti