Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milli Eğitim Müdürleri yeni dönem öncesi toplandı

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’nin başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı’nda 2022-2023 eğitim-öğretim yılı değerlendirilip yeni eğitim öğretim döneminde yapılacak çalışmalar görüşüldü

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, İlçe Milli Eğitim Müdürleriyle toplantı yaptı. Toplantıya; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Musa Dinçgez ve Fatih Akçil, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Şube Müdürleri katıldı.

Toplantıda, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı için okulların hazırlık çalışmaları gündem maddeleri görüşüldü. 2022-2023 eğitim-öğretim yılının genel değerlendirilmesinin de yapıldığı toplantıda Miraç Sünnetci, 2023- 2024 eğitim-öğretim yılının sorunsuz ve eksiksiz başlatılması için okulların bakım-onarım ihtiyaçları hakkında bilgiler aldı. Sünnetci, inşaatı yeni tamamlanan ve Eylül’de açılacak okulların donatım ihtiyaçları hakkında da tek tek İlçe Milli Eğitim Müdürlerinden bilgi aldı. Yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde gerekli planlamaların zamanında yapılması gerektiğini belirten Miraç Sünnetci,  kentte ki eğitiminin niteliği ve başarısının her yıl daha da artırılması için hep birlikte öğrenci odaklı çalışılması gerektiğinin altını çizdi. Sünnetci, İlçe Milli Eğitim Müdürlerinden; ders programlarının zamanında yapılarak ders kitaplarının dağıtımı, DYK ile ilgili çalışmaların planlanması, projelerin değerlendirilmesi, patent, marka tasarım tescil işlemlerinin okullarda etkin bir şekilde yürütülmesi, İş Sağlığı ve Güvenliği konularında mutlaka sürecin takipçisi olmalarını istedi. Gündem maddeleri görüşüldükten sonra Miraç Sünnetci, görevinden ayrılan Sultandağı İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılınç’a yaptığı çalışmalardan dolayı plaket verdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti