Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Milli Eğitim’den skandal karar” – Kocatepe Gazetesi

Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı
“Milli Eğitim’den skandal karar”

Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yönetiminin hukuk tanımayan tutumunu sürdürerek, yeni bir skandala imza attığını ileri sürdü.
“HAKARETE KARŞI
TERFİ ETTİRİLDİ”
Nizamettin Şenol, geçen yıl amirine küfür ve hakaretten disiplin cezası alarak, İhsaniye’den Sinanpaşa’ya sürgün edilen bir sendikanın eski ilçe temsilcisinin, önce İhsaniye’de bir okula tekrar müdür yapılmak istendiğini belirtti. Şenol; “Bu hukuksuz durum engellenince, dur durak bilmeyen İl Milli Eğitim Müdürlüğü şimdi de aynı şahsı yine İhsaniye’ye Şube Müdürü olarak görevlendirmiş, adeta amirine küfür ve hakareti nedeniyle terfi ettirilmiştir. Hakkındaki ceza kararı İl Disiplin Kurulunca da onaylandıktan sonra sürgün edilen bu şahsın, karara rağmen üç yıl geçmeden İhsaniye’ye yeniden görevlendirilmesi keyfiliğin, hukuk tanımazlığın, lüpçülüğün geldiği noktayı göstermektedir” dedi.
“VALİ DUR DEMELİ”
“İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın kimlerin telkiniyle böyle bir rezalete imza atmıştır?” sorusunu soran Şenol şöyle konuştu: “Bu rezalete imza atarken, bunu hangi akla ve vicdana sığdırmıştır? Artık kamuda paralel devlet haline gelen malum sendika bu çirkin işin neresindedir? Metin Yaçlın’ın işgal ettiği makam, malum sendikanın kural tanımaz tetikçilerini korumak ve kerameti kendinden menkul taşra siyasetçilerinin her isteğini emir telakki etmek için değil, çocuklarımızı yarına hazırlamak için kendisine verilmiştir. Metin Yalçın’a soruyorum: Küfür edilen, hakarete uğrayan amir kendisi olsaydı, failini Şube Müdürü olarak görevlendirir miydi? Sayın Vali Hakan Yusuf Güner, il bürokrasisinin başı olarak bu akıl almaz çirkinliğe dur demeli, ve başlamakta olan küfür ve hakaret teamülüne hemen son vermelidir. Bu kendisinin devletine ve milletine karşı görevidir.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti