Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Milliyetçilik ve ülkücülük kimsenin tekelinde değil”

MHP’den ayrılması hakkında ortaya

MHP’den ayrılması hakkında ortaya atılan iddiaların gerçek dışı olduğunu açıklayan Engin Ayengin, “Aldığım karar Türk milliyetçiliği adına alınmıştır. Buradan da duyurmak isterim ki, benim Türk milliyetçiliğimi, ülkücülüğümü eleştirmek kimsenin haddine değildir. Milliyetçilik ve ülkücülük kimsenin tekelinde değildir.” dedi

 

Mimar Engin Ayengin, 28 Haziran 2022 tarihinde üyesi olduğu Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) istifa ettiğini açıklamıştı. Ayengin, istifa haberinin yerel ve ulusal düzeyde yayın basında yayınlanması ardından ortaya atılan iddiaların gerçek dışı olduğunu açıkladı.
“BAŞKA BİR SİYASİ PARTİ İLE GÖRÜŞMEDİM AMA BU GÖRÜŞMEYECEĞİM MANASINA GELMEZ”
Engin Ayengin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “28 Haziran 2022 tarihinde MHP’den istifa etmiştim. İstifa haberinin gerek yerel, gerek ulusal basında yer almasının ardından, tarafıma gerçek ile bağlantısı olmayan, hayal ürünü iddialar tevdi edilmiştir. Bu minvalde aldığım karar ben ve ekibimin kararıdır. Bu kararı alırken hiçbir siyasi oluşum ve parti ile temasım ve görüşmem olmamıştır. Bu görüşmeyeceğim manasına da gelmemektedir. Memleketin durumu ortadadır ve bu karar zaruri hâle gelmiştir. Aldığım karar Türk milliyetçiliği adına alınmıştır. Buradan da duyurmak isterim ki, benim Türk milliyetçiliğimi, ülkücülüğümü eleştirmek kimsenin haddine değildir. Milliyetçilik ve ülkücülük kimsenin tekelinde değildir ve olamaz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti