Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Moral kanvaltısı Mahmutköyü’ne iyi geldi

2. Amatör Lig B
Moral kanvaltısı Mahmutköyü’ne iyi geldi

2. Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden Mahmutköyü 1453 Spor, hafta sonu Balçıkhisar Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Kazanan takımın liderlik yarışında öne geçeceği maçı 5-1 Mahmutköyü kazandı ve puanını 13’e çıkarmayı başardı. Balçıkhisar’a 3 puan fark atan Mahmutköyü, 4 galibiyet 1 beraberlik ile liderlik koltuğunun sahibi olmayı başardı.
KAHVALTIYA KATILIM TAM KADRO
Bu önemli maç öncesinde oyuncularının moral bulması için böyle bir organizasyon yaptıklarını belirten Mahmutköyü 1453 Spor As Başkanı Davut Özdemir, “Ligde başarılı bir ivme yakaladık. Bu sezon 2. Amatör Lig’de 3. sezonumuz. İlk senemizde çıraklık, ikinci senemizde kalfalık ve bu senemizde de ustalık dönemimizi geçiriyoruz. İnşallah çok güvendiğimiz kadromuz ile 1. Amatör Lige çıkacağız. Genç bir yapılanma ile oluşturduğumuz bu kadromuzu koruyarak 1. Amatör Lig’de de başarılı olmak istiyoruz. Ligdeki tüm rakiplerimize başarılar dileriz.” dedi.
Kahvaltıya Mahmutköyü 1453 Spor’un yönetim kurulu, teknik heyeti ve futbolcuları katıldı.
Kahvaltı sonrasında maça çıkan Mahmutköyü rakibini 5-1 mağlup etti. Mahmutköyü’nde 3 oyuncu Balçıkhisar maçında kırmızı kart gördü. Kırmızı kart gören oyuncular Ahmet Erkek, Resul Karakaya, Emin Can Sağlam. Mahmutköyü’nün gollerini ise Aziz Benntoumbç, İbrahim Gülten, İbrahim Kocaaga, Emin Can Sağlam ve Bilal Aksoy kaydetti. Balçıkhisar’ın golünü ise Ukbe Develi attı. Ayrıca Balçıkhisar’dan da Ukbe Develi kırmızı kartla ihraç edildi. 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti