• Haberler
  • Spor
  • Müdür Aslan, Milli Sporcu Ve Antrenörlerini Kabul Etti

Müdür Aslan, Milli Sporcu Ve Antrenörlerini Kabul Etti

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü Nedim Aslan, milli sporcu Beytullah Gökhasan'a, antrenörleri Suat Gökçimen ve Emine Özen'i kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü Nedim Aslan, Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Afyonkarahisar İl Temsilcisi ve İl Müdürlüğü Antrenörü Suat Gökçimen, Özen G.S.K Başkanı ve Antrenörü Emine Özen ile milli sporcu Beytullah Gökhasan’ı makamında kabul etti.

Ziyarette, sporcuların çalışmaları ve elde edilen başarılar hakkında bilgi verildi. Müdür Aslan, 6-11 Şubat 2026 tarihleri arasında Yalova’da düzenlenen Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye üçüncüsü olan Beytullah Gökhasan, tebrik etti.

Müdür Aslan, Milli Sporcu Ve Antrenörlerini Kabul Etti

Gökhasan, bilek güreşine 13 yaşında Suat Gökçimen ile başladığını, 2015’te ilk kez milli olduğunu ve 2023’te Emine Özen ile yeniden milli takıma seçildiğini belirterek, önümüzdeki sezon için uluslararası başarı hedeflediğini ifade etti. 

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü Nedim Aslan, milli sporcu Beytullah Gökhasan’a, antrenörleri Suat Gökçimen ve Emine Özen’e çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme