Murat Saygı Tutuklandı

Medya dünyasının en tanınan isimlerinden eski Kanal D Genel Müdürü ve Medyapım CEO'su Murat Saygı, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen geniş kapsamlı uyuşturucu operasyonu kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, dün sabah saatlerinde sanat, iş, moda ve magazin dünyasından çok sayıda tanınmış ismin ikametine eş zamanlı baskınlar düzenledi. Gözaltına alınan 23 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından geniş güvenlik önlemleri altında Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi.

Soruşturmayı yürüten Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçları Soruşturma Bürosu’nun talimatıyla, şüphelilerin tamamı Adli Tıp Kurumu’na sevk edilerek kan, idrar ve saç kökü örnekleri verdi.

Savcılık sorgularının ardından "uyuşturucu madde ticareti yapmak", "kullanmak için uyuşturucu bulundurmak" ve "uyuşturucu kullanılmasını kolaylaştırmak" suçlamalarıyla nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen şüpheliler hakkında karar çıktı.
Aralarında medya patronu Murat Saygı ve ünlü iş insanı Hasan Vatan'ın da bulunduğu 9 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme