Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Mutluluk Bulaşıcı Lösemi Değil”

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle gerçekleştirilen “Mutluluk Bulaşıcı Lösemi Değil” etkinliğinde Lösemili çocuklar hem bisiklete bindiler, hem de masal dinlediler

 

Akarçay’da yapılan etkinliğe Bisiklet İl Temsilcisi Osman Çoban, Bisiklet Sporcusu İsmail Elçi, lösemili çocuklar ve aileleri ile gönüllü vatandaşlar katıldı.
Katılımcılara lösemi ile ilgili bilgiler veren “Mutluluk Bulaşıcı Lösemi Değil” etkinliği koordinatörü Aliye Mete Sert, “Her sene binlerce çocuğumuz bu hastalığa yakalanıyor. Küçücük bedenleriyle kocaman yürekleriyle mücadele veriyorlar. Yanlarında olduğumuzu göstermek için buradayız. 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası. Çocuklarımız tedavi sürecinde enfeksiyonlardan korunmak için maske takıyorlar. Bulaşıcı olduğu için değil. Kendilerini enfeksiyonlardan korumak için. Bizlerde maskemizi takıp farkında olacağız. Bir çocuk gülerse dünya güler. Şimdi kısa bir bisiklet turu atacağız. Çocuklarımız önde olacak. Yola çıkılmayacak, tekrar buraya gelip masalımızı dinleyeceğiz. Tüm destek verenlere teşekkür ediyorum.” dedi.
Konuşmanın ardından lösemili çocuklar ve veliler hep birlikte Akarçay’da pedal çevirdi. Daha sonra Tuğçe Azaklı çocuklara masal anlattı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti