Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nar Tanesi’nde Kızılay etkinliği yapıldı

İl protokolünün katılımıyla Nar

İl protokolünün katılımıyla Nar Tanesi Ortaokulu’nda Kızılay ve AFAD tarafından “Kızılay Farkındalık Günü” etkinliği yapıldı

Yağmur nedeniyle okul bahçesinden konferans salonuna alınan etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner, Kızılay Afyon Şube Başkanı Fatih Okyar, Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Fevzi Özdemir, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, PTT Baş Müdürü Mehmet Örsdemir, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, çok sayıda veli ve davetli katıldı.
“PROGRAMIN ÇOCUKLARDA FARKINDALIK OLUŞTURACAĞINA İNANIYORUZ”
Saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı ile birlikte başlayan programda ilk olarak Nar Tanesi Okul Müdürü Abdülkadir Tellier, konuştu. Kızılay ve etkinlik hakkında bilgi veren Okul Müdürü Tellier, “Kızılay Haftası kapsamında hazırlanan Kızılay Farkındalık Günü nedeniyle bir aradayız. Biz eğitimcilerin en büyük sorumluluğu yüce Türk Devletimizin yakın ve uzak hedeflerinin farkında olan, milli manevi değerlerimizin tüm kazanımlarını bilen ve uygulayan çağın gereklilikleri olan, tüm donanıma sahip,kritik analitik düşünebilen, sivil toplum kuruluşlarında gönüllü görev alan, donanımlı ve duyarlı bir nesil yetiştirmektir. Ülkemizin 2023 vizyonu hedefleri kapsamında öğrenci merkezli eğitim sisteminin gereklilikleri doğrultusunda yaptığımız planlamalarımızın bir ayağı da sosyal sorumluluk projelerimizdir. Bu projelerimizle toplumsal refahın en üst seviyeye çıkması sorumluluk sahibi bireylerle daha yaşanılabilir bir ülke haline gelinebilmesi hedeflenmektedir. Kızılay ile yaptığımız programımızın çocuklarımızda farkındalık oluşturacağına inanıyoruz.” dedi. Daha sonra konuşan Kızılay Afyon Şube Başkanı Fatih Okyar ise öğrencilere Kızılay gönüllüsü olduklarını söyledi.
“KIZILAY DEMEK İYİLİK DEMEK”
Organizasyona ev sahipliği yapan Nar Tanesi Koleji’ni kutlayan Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Fevzi Özdemir, emek veren herkese teşekkür etti.
Programın açılışında İstiklal Marşı’nı başarılı bir şekilde okuyan öğrencilere teşekkür eden ve davetlilerden öğrenciler için alkış isteyen Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner, “Kızılay demek iyilik demek. İyilik demekte bizim Türk milleti olarak değerlerimiz demek. Küçük çocuklarımız için biz 12 ayı, her ayı bir değere böldük ve bu değer kapsamında da değerlerimizi şöyle izah etmiştik, edep, adap, ahlak, dürüstlük, sevgi, saygı, sadakat, iyilik, duyarlılık, sağlık ve çalışmak diye. Bunu da naçizane bir şiire dönüştürdüm. Çocuklarımız dinlerse, öğrencilerimiz dinlerse okumak istiyorum.” ifadelerini kullandı.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti