Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Neşeli proje finali – Kocatepe Gazetesi

2015-2016 eğitim-öğretim yılında, İl
Neşeli proje finali

2015-2016 eğitim-öğretim yılında, İl Millî Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Uydukent Bölgesi’ndeki İlkokullar, AKÜ Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı ve Afyonkarahisar Belediyesi iş birliğinde yürütülen “Oyun Arkadaşım Sınıf Arkadaşım” adlı projenin finali, Akarçay’da Vali Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, İl Millî Eğitim Müdürü Metin Yalçın, AKÜ Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nuray Fidan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Gürbüz Bıdık ile yüzlerce öğrenci ve velinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Projenin kapanış töreninde selamlama konuşması yapan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, çocukların geleneksel oyunları öğrenmesine katkı sağlayacak olan böyle bir projeye destek vermekten onur duyduklarını belirtti.
Vali Hakan Yusuf Güner de yaptığı konuşmada çocukların bu proje ile kültürü ve geçmişi öğrenmesi suretiyle geçmiş ve bugün arasında bir bağ kurulmuş olduğunu ifade etti. Vali Güner, Afyonkarahisar Valiliği olarak projeye dayalı çalışmalara önem verdiklerini, bugüne kadar 122 proje ile pek çok kişiye ulaşıldığını vurgularken, Afyon’da proje ruhunun artık benimsenmiş olduğunu, finali yapılan “Oyun Arkadaşım Sınıf Arkadaşım” projesinin de bu projelerden birisi olduğunu söyledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti