Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Oğlunu öldüreni öldürdü

Afyonkarahisar’da arazi anlaşmazlığı nedeniyle

Afyonkarahisar’da arazi anlaşmazlığı nedeniyle senelerdir süren kavga bugün can aldı. Kavgada baba oğlunu öldüren şahsı aynı tabanca ile vurarak öldürdü. 2 kişinin öldüğü kavgada bir kişi de yaralandı.

Olay, merkeze bağlı Bostanlı köyünde bu sabah saat 7.30 civarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, daha önceden aralarında senelerdir süren arazi anlaşmazlığı ve hayvan otlatma nedeniyle yüzünden husumet olan Basri T., (43) ile Ural K., (30) Bostanlı-Doğanlar köy yolu üzerinde karşılaştı. İkili arasında yaşanan tartışma kavgaya dönüşünce iddiaya göre, Basri T., yanında bulunan tabanca ile Ural K.’nın üzerine iki el ateş etti. Oğlunun kanlar içinde kaldığını gören Ural K.’nın babası Mustafa K., (56) ise Basri T.’ye sopa ile saldırıp darp ettikten sonra elindeki tabancaya alarak bu defa Basri T.’ye ateş açtı. Olayın ardından çevredekilerin haber vermesi ile bölgeye 112 Acil servis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler kasığından vurulan Basri T.’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken, göğsünden vurulan Ural K., ile elinden yaralanan Mustafa K., ise ambulanslar ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Ural K., Hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Olayda elinden yaralandığı iddia edilen baba Mustafa K.’nın ise hastanedeki tedavisi tamamlanarak Jandarma gözaltına alındı. Ayrıca Mustafa K. ile birlikte A.K., E.T. ve A.K.’de gözaltına alındı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti