Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğrencilere şehitlik ve gazilik anlatıldı

Bu haberin fotoğrafı yok

Afyonkarahisar’daki öğrencilere Milli Savunma Bakanlığı ile İl Milli Eğitim Bakanlığı ortaklığında düzenlenen proje kapsamında şehitlik ve gazilik kavramları anlatıldı

 

Proje kapsamında öğrencilere yönelik düzenlenen eğitim seminerlerine katılan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve Gazi Tahsin Koç, öğrencilere Gazilik ve Şehitlik hakkında bilgiler verirlerken, anılarını anlattılar.
Afyonkarahisar’daki okulları teker teker ziyaret eden Başkan Kumartaşlı, “Milli Savunma Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın projesi kapsamında öğrencilerimize gazilik ve şehitlik kavramlarını anlatıyoruz. Onlarca okulumuza gittik, binlerce öğrencimizle tanıştık. Onlara gazilik ve şehitlik hakkında bilgiler verdik. Vatan, Millet, Bayrak sevgisini aşıladık. Anılarımızı anlattık. Her bir öğrencimiz bizi dikkatle dinledi. Kimileri çok duygulandı, kimileri gözyaşlarını tutamadı.” dedi.
Gazi Tahsin Koç ise eğitim konuşmalarıyla ilgili olarak, “Şehitliği, gaziliği, bayrak sevgisini, vatan sevgisini anlattığımız programda, yaşadığımız duygusal anlar, öğrencilerin pür dikkat dinlemeleri, sordukları güzel sorular görülmeye değerdi. Yeni yetişen genç nesilde gerçekten gelecek ve umut var. Bu gençlere gözümüz kapalı ülkemizi emanet edebiliriz.” diye konuştu.
İl merkezinde ve merkeze bağlı beldelerdeki okulları ziyaret eden Başkan Kumartaşlı ve Gazi Tahsin Koç’un eğitim ziyaretlerinin hız kesmeden devam edeceği öğrenildi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti