Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Öğretmenin, yeniliklere ayak uydurması zorunludur”

Sandıklı 75. Yıl İlkokulu

Sandıklı 75. Yıl İlkokulu tarafından düzenlenen “Her Gün Yeniden Öğretmen Olmak” konulu seminerde konuşan Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aytaç Açıkalın, öğretmenlerin yeniliklere açık olması gerektiğini belirtti

 

Sandıklı 75.Yıl İlkokulu tarafından düzenlenen öğretmen motivasyon seminerleri Işıklar Balı Sultan İlkokulu öğretmenlerinin de katılımıyla devam ediyor.
75. Yıl İlkokulu Müdürü Mehmet Yılmaz ve Işıklar Balı Sultan İlkokulu Müdürü Abdullah Baydur önderliğinde yapılan seminerlerin 7’nci oturumunda Hacettepe Üniversitesi Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aytaç Açıkalın yer aldı.
Moderatörlüğünü 75.Yıl İlkokulu Müdürü Mehmet Yılmaz’ın yaptığı “Her Gün Yeniden Öğretmen Olmak” konulu seminer, video konferans yöntemiyle gerçekleştirildi. Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Bozkurt, Şube Müdürü Enver Akçınar ve Şube Müdürü Mehmet Gönen’in de katıldığı seminerde Prof. Dr. Aytaç Açıkalın, çocukların genlerinin gelişimi için çevrenin önemli olduğunu söyledi. Açıkalın, “Gelişim anne karnında başlar ve ölünceye kadar devam eder. Dikkat etmeliyiz her hareketimiz çocukları etkiliyor. Çevre iyi değilse gelişim olumsuz olur. Öğretmenim hazır olun, gelecek çok hızlı geliyor. Çocukların fıtratı önemlidir. Zorla değiştirmektense onları yıkayan bir yağmur gibi hareket etmek gerekir. Veliye ulaşmakta önem taşıyor. Öğretmenin okulda üretkenliği, takım çalışması halinde olması ve değişen dünya düzeninde yeniliklere ayak uydurması zorunludur. Öğretmensiz okul bir anlam ifade etmiyor.” dedi.
Seminere katılan Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Bozkurt, eğitimde ve ailede en önemli kavramın anne olduğu ve eğitimin anne ile başladığını kaydetti. Bozkurt, anneler üzerine eğitimlere ağırlık vereceklerini ifade etti.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti