• Haberler
  • Eğitim
  • Öğretmenler Bu Kez Ders İçin Değil, Değerler İçin Buluştu

Öğretmenler Bu Kez Ders İçin Değil, Değerler İçin Buluştu

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak başkanlığında, 'Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum' projesini gönüllü olarak yürüten öğretmenlerle toplantı gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen toplantıya, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Badak ile projede gönüllü görev alan öğretmenler katıldı.

Toplantıda, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" kapsamında yürütülen çalışmalar ile milli ve manevi değerlerin öğrencilere aktarılmasına yönelik etkinlik ve faaliyetlerin planlaması ele alındı.

Öğretmenler Bu Kez Ders İçin Değil, Değerler İçin Buluştu

Altınkaynak, öğrencilerin eğitim süreçlerinin yanı sıra milli ve manevi değerlerle yetişmelerinin önemine dikkati çekti.

Öğrencilerle yüreğini, vaktini ve emeğini paylaşmak isteyen gönüllü öğretmenlerin çalışmalarının değerli olduğunu belirten Altınkaynak, milli ve manevi değerlerin öğrencilere daha etkin şekilde aktarılması gerektiğini ifade etti.

Toplantıda öğretmenlerin görüş ve önerileri de dinlenerek değerlendirmelerde bulunuldu.

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme