Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğretmenler derhal kurtarılmalı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Öğretmenler derhal kurtarılmalı

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Abdullah Çelik, 12 öğretmenin terör örgütü tarafından kaçırılmasının hedefinin eğitimi engellemek olduğunu söyledi. Çelik, “Öğretmenlerimizin PKK’nın elinden derhal kurtarılması, bölgede görev yapan tüm eğitimcilerin güvenliğinin sağlanması, terörün kıskacında kalmış halkımıza nitelikli hizmetlerin sunulmasının artarak devamı sağlanmalıdır” dedi

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Abdullah Çelik, 12 öğretmenin terör örgütü tarafından kaçırılması dolayısıyla bir basın açıklaması yaptı. Çelik, “PKK’nın ve sivil uzantılarının gerçek yüzünü herkes görmelidir. İdeolojik ve faşizan çıkarları için insanımızın huzurunu, ekonomik kalkınmasını, eğitim hizmeti almasını, yaşam standardının yükselmesini engel olarak gören, siyonist ve emperyalist güçlerin taşeronu PKK’nın her türlü caniliği mubah görmesi gerçekten düşündürücüdür. Bölge halkını, din adına hareket ettiğini iddiasıyla Sivil Cuma diye isyana teşvik edenlerle, gençleri isyana ve dağa teşvik edenlerin basına yansıyan görüntüleri her şeyi ortaya çıkarmıştır. Sözde özgürlük mücadelelerinde kullanmak için, dini değerler dâhil kural tanımayan, kanlı mücadelelerinde kadın, çocuk, genç, yaşlı, öğretmen ayrımı yapmayan terör örgütü, bölge insanını karanlığa mahkûm etmeye çalışmaktadır” dedi.
Öğretmenlerin çalışmalarına devam edeceklerini söyleyen Çelik, “Fedakâr öğretmenlerimiz dün olduğu gibi, bugün de her türlü zorluğa rağmen eğitim ışığını ülkemizin sınırları içerisindeki her yere götürecek; en büyük aşkları olan öğrencilerinin peşlerinden koşmaya ve cehaletle mücadeleye devam edeceklerdir. Öğretmenlerimizin PKK’nın elinden derhal kurtarılması, bölgede görev yapan tüm eğitimcilerin güvenliğinin sağlanması, terörün kıskacında kalmış halkımıza nitelikli hizmetlerin sunulmasının artarak devamı sağlanmalıdır. Başta bölge halkımız olmak üzere, tüm toplum kesimlerinden beklentimiz ise, öğretmenlerin hedef seçilmiş olunmasına sessiz kalınmamasıdır. Kaçırılan öğretmenlerimizin endişeli ailelerinin kaygı ve üzüntülerini paylaşıyor; kadın, çocuk, öğretmen dâhil herkesi hedef alan siyonizmin ve emperyalist güçlerin taşeronu PKK’yı lanetliyoruz” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti