Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ojansivu Ziraat maçında yok – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde
Ojansivu Ziraat maçında yok

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı kendi sahasında ligin 8. haftasında Ziraat Bankası’nı konuk edecek. Maçın hazırlıklarına Atatürk Spor Salonu’nda yaptığı çalışmalarla devam eden Efeler’de Olli Ojansivu katılmadı. Maliye Piyango maçında sakatlanan Pasör çapraz Olli Ojansivu’nun tedavisine başlandı. Ojansivu hakkında bilgi veren Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Kınay, “Ojansivu’nun sağ ayağında yırtık var. Orta derece olan yırtığa operasyon düşünülmüyor. Görüştüğümüz yaklaşık 5 fizyoterapist operasyona gerek olmadığını dile getirdi. Ojansivu’nun tedavi sürecine başlandı. Gelişim süresine göre 9. haftada oynanacak olan İnegöl Belediyespor maçına yetişip yetişmeyeceğine bakacağız” ifadesine yer verdi.
“OJANSİVU’NUN YERİNE
OĞUZHAN OYNAYABİLİR”
Sakatlanan ve tedavisine başlanan Ojansivu’nun yerine Oğuzhan Tarakçı’nın oynayabileceğini belirten Kınay, “Ojansivu sakatlandıktan sonra Maliye maçında o bölge de Oğuzhan görev aldı. Hocamız Maliye maçının son setinde bölgeye yeni gelen Boşnak Armin Mustedanovic’i aldı. Bölgede herkes oynayabilir ama hocanın vereceği karar ne olur onu bilemeyiz” dedi.  
“TAKIM ÇALIŞMALARI İYİ”
Ziraat Bankası maçının hazırlıkları hakkında bilgi veren Kınay, “Çalışmalarımız oldukça iyi gidiyor. Ziraat Bankası da ligde namağlup lider olarak yoluna devam ediyor. İnşallah bu maçtan puan ya da puanlarla ayrılmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti