Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okulda yapılan değişiklik yarı yarıya tasarruf getirdi

Bu haberin fotoğrafı yok
Okulda yapılan değişiklik yarı yarıya tasarruf getirdi

İscehisar Atatürk İlköğretim Okulunda yıllardır çekilen ısınma sorunu, kalorifer sisteminde yapılan değişiklikle ortadan kalktığı bildirildi

Okul Müdürü Güngör Koç, yaptığı açıklamada, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Kalorifer kazanları eski sistem, yani kürekle kömür atılarak yakılan sistemdi”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi.
Koç, şunları kaydetti: “http://m.kocatepegazetesi.com/”Bu kazanın üzerinde değişiklikler yapılarak ön kısmına stoker konulmuş. Stokerin helezonu uzun içeriye kömür alırken zorlanıyor. Bir de cehennemlik diye tabir ettiğimiz bölüm yani kömürün yandığı yer geniş ve kazana uzak. Kömür yanıyor ama kazana olan tesiri yetersiz kalıyor. Biz uzman kişilerinde görüşünü alarak stokeri kazanın yan tarafına alarak helezonun uzunluğunu yarı yarıya düşürdük. Kömürün yandığı ateşlik bölümü de kazana doğru yükselttik. Şu anda aynı derecede yakıyoruz. Sınıflar iki katı ısındığı gibi yakıtta yarı yarıya düştü. Elektrik tasarrufu da sağlandı. Külüde ön taraftan alınarak temizlik kolaylığı sağlandı.Yedekte bir kazanımızda aynı durumda olup en yakın zamanda onun sistemini de değiştireceğiz.”http://m.kocatepegazetesi.com/” (AA)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti