Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ordumuz, milletimizin sarsılmaz güvencesi – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Ordumuz, milletimizin sarsılmaz güvencesi

İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Veli Yıldırım, engelli askerler için düzenlenen törende önemli bir konuşma yaptı. Yıldırım, “Ordumuz, yüce milletimizin sarsılmaz güvencesi olma uğrunda yemin etmiştir” dedi

İkbal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Veli Yıldırım, Garnizon Komutanlığı’nda düzenlenen törende bir konuşma yaparak Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Türk milleti için ne kadar önemli olduğunu hatırlattı. Yıldırım, “Türk’ün maneviyatında ‘Ölürsem şehit, kalırsam gazi’ anlayışı vardır. Bu değerler ışığı altında askerlik hizmeti bir vatan borcudur” dedi.
KUDRET, KABİLİYET,
VATANSEVERLİK
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, Türk milletinin sahip olduğu değerleri temsil ettiğini belirten Yıldırım, “Türk birliğinin, Türk kudret ve kabiliyetinin, Türk vatanseverliğinin çelikleşmiş bir ifadesi olan ordumuz, yüce milletimizin sarsılmaz güvencesi olma uğrunda yemin etmiştir” ifadelerini kullandı.
SİLAH ARKADAŞLIĞI, PAYLAŞMAK DEMEK
Askerliğin Türk kultüründe önemli bir yere sahip olduğunu hatırlatan Yıldırım, “Silah arkadaşlığı, erinden generaline tüm Silahlı Kuvvetler mensuplarının birbirilerine olan gönülden bağlılığı ile üzüntülerini, sevinçlerini, son yudumuna kadar suyunu ve hatta ölümü paylaşmalarını ifade eder” diye konuştu. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti