Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Orman’ın Perileri yarı finalde – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.
Orman'ın Perileri yarı finalde

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi Federasyon Kupası 8’li Final karşılaşmalarında ilk maçına çıkan OGM Orman Gençlikspor, Bursa Büyükşehir Belediyespor ile oynadı. Rakibini farklı skorla mağlup eden Orman’ın Perileri adını yarı finale yazdırırken rakiplerine de gözdağı verdi.
Maça hızlı başlayan Bursa ilk sayıyı buldu. Ardından tempoyu yükselten Orman’ın Perileri önce eşitliği yakaladı daha sonra ise farkı açarak oyunun kontrolünü eline aldı. İlk çeyreğin sonunda 18-05’lik skorla 13 sayı farkı yakalayan Orman’ın  Perileri ikinci çeyreğe de avantajlı başladı.
İkinci çeyrekte oyundaki etkisini iyiden iyiye artıran Orman’ın Perileri aradaki farkı yükseltmekte kararlı bir oyun sergiledi. İkinci çeyrekte Bursa 8 sayı bulabildi. Orman’ın Perileri ise 15 sayı buldu ve aradaki fark 20 sayıya ulaştı. İlk yarının sonunda 33-13’lük skorla soyunma odasına Orman’ın Perileri önde girdi.
İkinci yarının ilk çeyreğinde yine farkı artırmak isteyen Orman’ın Perileri yüklenirken 13 sayı kaydetti. Bursa ise rakibine 8 sayı ile cevap verdi ve farkı yine Orman’ın Perileri artırdı. Üçüncü çeyreğin sonunda 45-21’lik skorla Orman’ın Perileri üstünlüğünü korudu.
Dördüncü çeyrekte farkı korumaya çalışan Orman’ın Perileri 12 sayı kaydetti. Bursa ise maçı kazanmak için son anlarda yüklendi fakat Orman’ın Perileri buna izin vermedi. 17 sayı Bursa farkı kapatmaya çalışsa da maçın sonunda 57-38’lik farklı skorla Orman’ın Perileri adını yarı finale yazdıran ekip oldu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti