Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ortak akıl ve istişare ile çözülmeyecek sorun yok”

Anayasa Mahkemesi eski üyesi

Anayasa Mahkemesi eski üyesi Av. Celal Mümtaz Akıncı, partisinin yöneticileriyle biraraya gelerek çeşitli konularda istişare etti

 

Geçtiğimiz günlerde DEVA Partisine katılan Anayasa Mahkemesi eski üyesi Av. Celal Mümtaz Akıncı, partide bir dizi temasta bulundu. Akıncı; DEVA Partisi İl Başkanı Kadir Daylık, Teşkilat İşleri Başkanı Hasan Er, Seçim İşleri Başkanı Selçuk Altıntuğ, İl Kurumsal İletişim Başkanı Nevzat Arslan’la görüştü.
“GENÇ YÖNETİM GÜZEL BİR GÖRÜNTÜ OLUŞTURUYOR”
Anayasa Mahkemesi eski üyesi Celal Mümtaz Akıncı yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti: “Bulunduğumuz dönemde birlik beraberliğin çok önemlidir. Özellikle bugünlerde mutlaka birlik ve beraberlik içinde çalışmalar yapmamız gereklidir. Ortak akılla, istişare ile ülkemizde çözülemeyecek sorunların olmadığını biliyoruz. DEVA Partisi İl yönetiminin de genç arkadaşlardan oluşmuş olması güzel bir görüntü. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.”
“ZARURET KARŞISINDA DURUMA KAYITSIZ KALMADIK”
DEVA Partisi İl Başkanı Kadir Daylık, Av. Celal Mümtaz Akıncı’nın partililerle biraraya gelmesinin kendilerini memnun ettiğini belirtti. Daylık şu ifadeleri kullandı: “Ülkemizin içinde bulunduğu kötü durumu gayet iyi görüyor ve yorumluyoruz. Halkımızla iç içe çalışmalar yapıyoruz. DEVA Partisi olarak çözüm yollarını hep birlikte, birlik ve beraberlik içinde arıyoruz ve çözümler üretiyoruz. Bizler DEVA Partinin üyeleri olarak kendimize meşgale arayan bireyler değiliz. İşler vaziyetteki demokraside bizler de siyaset yapalım, parti kuralım türünde siyasal sürecin aktörleri de değiliz. Zaruriyet karşısında duruma kayıtsız kalmayan insanlarız. Bu süreçte sizleri de aramızda görmek bizler için büyük bir onur bizlere güç verdiniz.”
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti