Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ortapınar Köyünde Su Sorunu Çözüldü

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ve Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın, ortak çabaları sonucu Şuhut İlçesinin, Ortapınar Köyünde uzun süredir yaşanan su sorununun çözüme kavuştuğu bildirildi

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak,  Şuhut İlçesi’ne bağlı Ortapınar Köyü’nde uzun süredir yaşanan su sorunu çözüme kavuşturulduğunu açıklandı.

MHP Şuhut İlçe Başkanı Ali Durmaz yönetim kurulu üyeleri, Şuhut İGM Üyesi Mehmet Avcı ve MHP Milletvekili Mehmet Taytak’ın girişimleri sonucu DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta ile yapılan görüşmelerin ardından Ortapınar Köyünün su ihtiyacı için olumlu adımlar atıldığı ifade edildi. Milletvekili Taytak, DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta ile bir araya gelerek Ortapınar Köyü’nün su sorununu ve bölgedeki diğer köylerin sulama boruları taleplerini detaylı bir şekilde ele aldıklarını açıklamıştı. Bu görüşmenin ardından, Milletvekili Taytak ve Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın konunun takipçisi olmalarıyla Ortapınar Köyünün içme suyuna kavuştuğu öğrenildi. Ortapınar Köyü Muhtarı İsmail Rahat, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ile Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın özverili çabaları sayesinde köylerinin temel ihtiyacı olan suya kavuştuklarını ifade etti. Muhtar Rahat, özellikle Mehmet Taytak’a ve Vali Yiğitbaşı’na minnettar olduklarını belirterek, köy halkı adına Vali Yiğitbaşı ve Milletvekili Taytak’a teşekkür ettiğini kaydetti.

Ortapınar Köyünde Su Sorunu Çözüldü

Ortapınar Köyünde Su Sorunu Çözüldü

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti