Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Otomobilden sağ çıkan olmadı: 4 ölü

Afyonkarahisar’ı Şuhut İlçesi’ne bağlayan

Afyonkarahisar’ı Şuhut İlçesi’ne bağlayan yolda devam eden yol yapım çalışmalarında bir otomobil, köprü ayağı inşaatına çarptı. Beton ayağa çarpan ve yaklaşık 6 metre yükseklikten düşen araçtan sağ çıkan olmazken kazada 4 kişi hayatını kaybetti

 

Afyonkarahisar-Şuhut İlçesi karayolu Halımoru Köyü mevkiinde meydana gelen kazada 20 FT 500 plakalı otomobil yol yapım çalışmasının devam ettiği bölgeden geçerken kontrolden çıktı. Yoldan çıkan araç trafik tabelalarına çarptıktan sonra toprak birikintisinin üzerinden 6 metre yükseklikteki beton köprü ayağına çarptı. Yapımı devam eden köprü inşaatına düşen araç hurdaya döndü.
Olay yerine çok sayıda jandarma, sağlık ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler otomobilde 4 kişinin bulunduğunu tespit etti. Yaklaşık yarım saat süren çalışmadan sonra Hüseyin Atasoy, Deniz Çeviktekin, Hasan Çeviktekin ve Emin Çeviktekin’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Aracın tavanını keserek 4 cenazeye ulaşılırken cenaze nakil aracı ile cenazeler Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.
Ölen kişilerin yakınları ise olay yerine gelip aracı gördüklerinde sinir krizi geçirdi. Baygınlık geçiren aile üyelerine jandarma ekipleri kolonya ve su ile müdahale ederek sakinleştirdi.
KAZADA HAYATINI KAYBEDEN 4 KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ
Bölgeye gelen ekipler otomobilden Muhtar Hüseyin Atasoy, baba Emin Çeviktekin ile oğulları Deniz Çeviktekin ve Hasan Çeviktekin’in cansız bedenleri çıkarttı.
İZİNLİ ASKER, BABASI VE AĞABEYİ İLE KAZADA HAYATINI KAYBETTİ
Düşme sonucu ayağını inciten baba Emin Çeviktekin çocukları Deniz ve Hasan Çeviktekin ile hastaneye gitmek için Muhtar Hüseyin Atasoy’dan yardım istedi. Afyonkarahisar’daki hastaneye gitmek için yola çıkan Atasoy ve Çeviktekin ailesi Halımoru mevkiine geldiklerinde kaza yaparak hayatını kaybetti.
Kazada yaşamını yitirenlerden Deniz Çeviktekin’in (20) İskenderun Merkez Komutanlığında vatani görevini yaparken izin alarak memleketi Afyonkarahisar’a ailesinin yanına geldiği öğrenildi. Vefat eden asker ikindi namazına müteakip Şuhut’un Bademli Köyü’nde defnedildi.
Yaşamını yitirenlerden oğul Hasan Çeviktekin, Dinar İlçesi’ne bağlı Tatarlı Beldesi’nde toprağa verildi. Cenaze törenine gelen yakınları aile üyelerini sakinleştirmek için yoğun uğraş sarf etti. Muhtar Hüseyin Atasoy ve baba Emin Çeviktekin Şuhut’un Doğanlı Köyü’nde toprağa verildi. Kazanın ardından başlatılan soruşturma sürüyor.
>> Kocatepe Haber Merkezi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti