Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öykü Karayel Ve Emre Karayel Kardeş Mi?

Ekranlarımıza gelen isimler arasında yer alan Öykü Karayel ve Emre Karayel’in biyografisini ve Öykü Karayel ve Emre Karayel kardeş mi? sorusunu sizler için araştırdık…

Bu haberin fotoğrafı yok

Ünlü oyuncular Öykü Karayel ve Emre Karayel’in benzerliklerinin dikkat çekmesi kardeş mi sorularını akıllara getirmeye başladı. Peki, Öykü Karayel ve Emre Karayel kardeş mi? Sizler için araştırdık…

Öykü Karayel Ve Emre Karayel Kardeş Mi

EMRE KARAYEL KİMDİR?

Oyuncu Emre Karayel, 18 Ekim 1972 tarihinde Osmaniye’nin ilçesi Kadirli’de doğdu. Liseyi Ankara Atatürk Anadolu Lisesinde tamamlayan Karayel, Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümüne girdi. Oyuncu Karayel, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Ünlü Oyuncu Emre Karayel, 1999 yılında profesyonel kariyerine TRT’de başladı. Sunuculuğun yanı sıra çocuk programları da hazırlayan Karayel, profesyonel anlamda oyunculuğa “Ablam Böyle İstedi” adlı dizi ile TRT ekranlarında 2000 yılında başladı. Karayel, oyuncu Demet Evgar’la başrolü paylaştığı “Bir Erkek Bir Kadın” adlı yapımla popüler oldu.

Öykü Karayel Ve Emre Karayel Kardeş Mi
Öykü Karayel Ve Emre Karayel Kardeş Mi

ÖYKÜ KARAYEL KİMDİR?

1990 yılında İstanbul’da doğan Öykü Karayel Yeşim ve Cengiz çiftinin ikiz çocuklarından birisidir. Eğitiminde Çemberlitaş Kız Lisesi’nden mezun olarak tamamladıktan sonra Kenter Tiyatrosu’nda eğitim almış ve üniversite eğitimi için de İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümüne devam etmiştir.

 

ÖYKÜ KARAYEL 2018 YILINDA EVLENDİ

Ünlü oyuncu Öykü Karayel 2018 yılında ünlü Şarkıcı Can Bonomo ile nikah masasına oturmuş ve Karayel ve Bonomo çiftinin bu evlilikten Roman adında bir oğulları dünyaya gelmiştir.

 

ÖYKÜ KARAYEL VE EMRE KARAYEL KARDEŞ Mİ?

Sinema ve ekranların beğenilen oyuncusu Emre Karayel’in annesi Türkan Onat olmaktayken Öykü Karayel’in ise annesi Yeşim Hanımdır. Emre Karayel kardeşi olarak bilinen isimler arasında Murat Karayel yer alırken Ünlü Oyuncu Öykü Karayel’inde ikizi olarak bilinen ve benzerlikleri ile dikkat çeken Ezgi Karayel Kardeştir. Emre Karayel ve Öykü Karayel kardeş değillerdir.

 

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti