Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Oyuncularıma hiçbir şekilde eleştiride bulunamayacağım”

Afyon Belediyespor evinde konuk
“Oyuncularıma hiçbir şekilde eleştiride bulunamayacağım”

Afyon Belediyespor evinde konuk ettiği Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol’a 76-80 mağlup oldu. Maçın ardından değerlendirme yapan Afyon Belediyespor Koçu Can Sevim, oyuncuların üzerine düşeni yaptığına vurgu yaptı. Oyuncularını eleştiremeyeceğini söyleyen Koç Sevim, “Maça gerçekten iyi başladık savunmada ve hücumda istediğimiz her şeyi doğru şekilde oynayabildik ama rotasyondaki eksiklerimiz nedeniyle 2. ve 4. periyotlarda ciddi düşüşler yaşadık. İlk periyotta açtığımız fark 2. periyotta kapandı. 3. periyotta farkı yeniden açtık ancak rotasyon anlamındaki oyuncu eksikliklerimiz nedeniyle 4. periyotta fark tekrar kapandı. Oyun içerisinde yaşanan düşüşler nedeniyle oyuncularıma hiçbir şekilde eleştiride bulunamayacağım. Çünkü onlarda ellerinden geleni yaptılar. Onlarda insan ve başladıkları gibi 40 dakika boyunca aynı tempoda oyunu sürdürme ihtimalleri yok. Bu nedenle onların hakkını yiyemem ellerinden geleni yaptılar. Maçın sonunda biraz daha sahada diri kalabilseydik kazanabilirdik ve çok anlamlı bir galibiyet olurdu. Ama ne yazık ki şans bizden yana değildi. Son 2 hafta kaldı ve sahada yine aynı mücadelemizi sürdürerek elimizden gelenin en iyisini yapıp sezonu tamamlamaya çalışacağız” dedi.
Koç Can Sevim, alacakları ödenmediği için Amerikalı oyuncuların şehirden ayrıldığını yerli oyuncuların da alacakları ödenmemesine rağmen devam ettiklerini ve sorunun çözüme kavuşmadığını aktardı. Gelecek sezon için planlama noktasında bir çalışma olup olmadığı sorusuna cevap veren Koç Sevim, “Gelecek sezon ile ilgili bildiğim kadarıyla bir çalışma şu an yok. Yönetim bazı toplantılar yapıyor ve gelecek sezon için neler yapılabileceğini değerlendirmeye çalışıyor. Yönetim Kurulu planlaması dahilinde bizlere bir şeyler diyecekler ki biz de gelecek yıl için bir plan yapabileceğiz. Ama şu ana kadar bir planlamamız yok.” ifadesine yer verdi.
Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol Koçu Serhat Şehit, galibiyetten dolayı mutlu olduğunu söyledi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti