Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Oyuncularımın istekli halleri beni daha da umutlandırdı”

6 yeni oyuncunun fiziksel

6 yeni oyuncunun fiziksel ve mental anlamda hazır olmalarının sevindirici olduğunu kaydeden AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Bahattin Güneş, “Bizim için zor bir dönem başlayacak ama oyuncularımın saha içinde verdikleri mücadele ve artan yüksek tempo antrenmanlardaki istekli halleri beni daha da umutlandırdı.” dedi

 

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor Teknik Direktör Bahattin Güneş’in raporu doğrultusunda ikinci yarıda takımda düşünülmeyen oyuncuların yerine 6 oyuncu takviyesi yapıldı. AFJET Afyonspor yeni kadrosuyla ikinci yarıya Gümüşhane’de oynayacağı maçla başlayacak.
Sancaktepe’den 4 oyuncu, Sultanbeyli Belediyespor ve Altınordu’dan 1’er oyuncu takviyesi yapan Jetler, eksik mevkilerle yetersiz performansa sahip oyuncularla yolları ayırarak takım direncini ve mücadele gücünü artırdı. AFJET Afyonspor ikinci yarıda farklı bir görüntü çizmek istiyor.
Ligin 2. yarısına farklı bir oyuncu grubu ve farklı bir oyun planı ile girmeyi planlayan Teknik Direktör Bahattin Güneş, “Fiziksel anlamda oyuncularımızı hazır hale getirmek için gayret sarf ederken sakatlık risklerini de en aza indirerek maç temposuna hazır hale gelmemiz gerekiyor. Bunun için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Takıma kattığımız 6 yeni oyuncumuzun da fiziksel ve mental anlamda hazır olmaları bizi sevindirdi. Tüm oyuncu grubumuzla ligin 2. yarısında daha istekli ve coşkulu bir AFJET Afyonspor’u sahaya yansıtmak istiyoruz. İlk yarıda basit hatalardan kaynaklı kaybedilen puanlar sonrasında uzaklaştığımız Play-Off yarışının içine yeniden kendimizi atmak ve AFJET Afyonspor’u layık olduğu noktaya taşımak istiyoruz. Bizim için zor bir dönem başlayacak ama oyuncularımın saha içinde verdikleri mücadele ve artan yüksek tempo antrenmanlardaki istekli halleri beni daha da umutlandırdı. Arkadaşlık ortamının her geçen gün daha da arttığı, mücadele gücünün yükseldiği ve kazanma alışkanlığını kazanan bir takım haline geldik. Bundan sonraki 18 maçımızın tamamı bizim hedefe giden yoldaki basamaklar olacak.” ifadelerini kullandı. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti