Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Palaz gençleri yakından takip ediyor

Daha önce de bir

Daha önce de bir çok kez yetenek avcılığı görevlerinde bulunan AFJET Afyonspor’un Teknik Direktörü Koray Palaz, altyapıdan oyuncu çıkarmada kararlı

 

2022-2023 futbol sezonunda 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan AFJET Afyonspor’da altyapıya önem arttı. Yönetimin teknik adam tercihi de başarıyla birlikte özkaynaklara dönüşün ilk adımı olarak nitelendirilmişti. Kariyerinde Tottenam Hotspur altyapı antrenörlüğü ve yetenek avcılığı görevlerinde bulunan deneyimli teknik adam Koray Palaz ile anlaşma sağlayan AFJET Afyonspor’da yeni sezon öncesinde altyapıdan kampa dahil edilen 7 oyuncunun gelişimi yakından takip ediliyor. Kulüpler için transferin artan maliyetinin ekonomik açıdan kulübü zora düşürme olasılığını da düşünen yönetimin attığı adımlar sonrasında göreve gelen Teknik Direktör Koray Palaz’da kampa dahil edilen gençleri mercek altına alarak yakından takip ediyor.
Sözleşmesi devam eden oyuncuların yanı sıra transferi gerçekleşen oyuncuların arasına katılan 7 genç oyuncunun antrenmanlardaki performanslarını yardımcıları ile birlikte yakından takip eden Palaz, oyuncularla da sık sık konuşarak eksiklerini gidermeleri konusunda yardımcı oluyor. Kulüpler için en büyük zenginliğin altyapılar olduğunu ifade eden Palaz’ın A Takıma kazandırılacak her bir oyuncunun kulübün geleceğine de önemli bir katkı sağlayacağını dile getiriyor.
YENİ TRANSFERLER GELİYOR
Kampta çalışmaların dozu her geçen gün artarken yönetim de transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kadroya dahil edilmesi düşünülen ve kulüpleriyle görüşülen oyuncularla da anlaşmaya çok yakın olduğu belirtiliyor.
JETLER TEKNİK HEYETİ TANITTI
Kulüp’ten yapılan açıklamada, takımın yeni teknik heyetinin Teknik Direktör Koray Palaz yönetiminde oluştuğu belirtildi. Palaz’ın yardımcılığını yapacak antrenörleri ise şu şekilde:
Yardımcı Antrenör Cemalettin Cengiz, Kaleci Antrenörü Volkan Erten, Atletik Performans Antrenörü Barış Düzen, Maç ve Performans Analizi Antrenörü Ercan Bayrak ile Oyuncu ve Maç İzleme Antrenörü Zafer Çoban.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti