Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Park Koleji 2019’dan ümitli – Kocatepe Gazetesi

Sağlık Meslek Liselerinin hemşire
Park Koleji 2019’dan ümitli

Sağlık Meslek Liselerinin hemşire yardımcılığı, ebe yardımcılığı, sağlık bakım teknisyenliği dallarından birinden mezun olanlar, İŞKUR aracılığı ile Kamu Hastanelerinde “Klinik Destek Elemanı” unvanıyla istihdam edilecekler.
Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayınlanan personel alımlarıyla ilgili açıklama sağlık meslek lisesi öğrencilerini ve mezunlarını sevindirdi.
Bulunduğu okul türü içinde bölgenin en güçlü kadrosuna ve imkânlarına sahip Park Sağlık Koleji Genel Koordinatörü Fesih Aktaş, yapılan kadro tanımlamasının çok önemli bir adım olduğunu belirterek, “Bakanlığımızca yapılacağına inandığımız bir dizi düzenlemeler ile sağlık meslek liselerinin daha da cazip bir konuma geleceğini, mezunlarımız için yapılan kadro tanımlaması ve hastanelerde kendilerine oluşturulan pozisyon ile birlikte okullarımızın yine en gözde okullar arasında yer alacağını düşünüyoruz.” diye konuştu.
Okul Müdürü Zehra Akduman ise, “Klinik Destek Elemanı unvanı ile kadro tanımlarının yapılması öğrencilerimizin önünü açtı ve hepimizi heyecanlandırdı. Bakanlığımıza ve katkı sunan herkese öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti