Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Pazar günü sandıklara sahip çıkılması önemli”

Millet İttifakı İl Başkanları

Millet İttifakı İl Başkanları yaptıkları ortak açıklamada, 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan ikinci tur Cumhurbaşkanı seçiminde sandıklara sahip çıkılmasının büyük önem arz ettiği bildirildi.
28 Mayıs Pazar günü yapılacak ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Millet İttifakını oluşturan siyasi partilerin il başkanları Şuhut, Dazkırı, Başmakçı, Evciler ve Dinar ilçelerinde teşkilat üyeleriyle buluştu.

Ortak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı ikinci tur seçimi öncesi sandıklara sahip çıkılması büyük önem arz etmektedir. 21 yıldır Türk Milletinin değerleri üzerinden yapılan suiistimal öncelikli siyaset, artık rotasını kaybetmiş ve ülkeye, zarar verir duruma gelmiştir. Özellikle din üzerinden vatandaşın duygularını sömürerek rant sağlamaya çalışan bu siyasi üslubu yeterince kınadık. Şimdi artık söz söyleme zamanı. Kendilerinin ülkenin başına bela ettikleri terör illetini bile muhalefet partilerine mal etmeye kalkan bu iktidar, hatalarını artık vatandaşın duygularını sömürerek örtemeyecektir. Milyonlarca yabancı uyruklu vatandaşı kayıtsız küreksiz yurda alanlar, bu gün onlardan medet umarak seçimi kazanmaya çalışıyorlar. Burada bize düşen görev sandıklara sonuna kadar sahip çıkmaktır. Şüphesiz ki millet iradesi her şeyden önce gelir. Sandıktan adaletle çıkacak her sonucun başımızın üstünde yeri vardır ancak kazanma hırsıyla atılacak her türlü illegal yolu önlemek de bizim boynumuzun borcudur. Biz Millet İttifakı il başkanları olarak teşkilatlarımızı bu konuda defaatle uyarıyor, yapılması gerekenleri anlatıyoruz. Azim ve kararlılığın bizi zafere götüreceğine inanıyoruz.” >> Hayriye CANER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti