Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pereira: – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Pereira:

Afyon Yaz Futbol Festivali’nde boy gösteren Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, maçtan sonra basın toplantısına katıldı. Maçı değerlendiren Pereira, takımın Yunan temsilcisi Olympiacos karşısındaki oyunundan dolayı mutlu olduğunu söyledi

Yapımı tamamlanan Afyonkarahisar Spor Kompleksi’nin açılışında Olympiacos takımıyla karşılaşan Fenerbahçe maçı 3-2’lik skorla kazandı. Karşılaşmanın ardından maçın değerlendirme toplantısına katılan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, açıklama yaptı. Önemli bir sınavı başarılı şekilde tamamladıklarını belirten Teknik Adam Pereira, “Bu akşam iyi bir sınavı geride bıraktık. Bizim için iyi bir test olduğunu düşünüyorum. İyi organize olduğumuz bir karşılaşmayı geride bıraktığımızı düşünüyorum. Bizim için güzel bir akşamdı. Mutluyum kazandığımız için. Kazanmak bizim için gerçekten önemliydi. Hala yapmamız gereken çok iş olduğunu düşünüyorum. Şu anda bizim için zorlu dönem başlıyor. Oyuncularım için zorlu anlar yaklaşıyor. Form tutmak ve takım içerisindeki uyumu arttırmak mecburiyetindeyiz. Bu konuyu da tamamlamaya çalışacağız. Genel anlamda takımımızın oynadığı oyundan ve galibiyetten dolayı mutluyum” dedi.
“UYGAR KENDİNİ DAHA FAZLA GELİŞTİRECEKTİR”
Takımın üçüncü golüne imza atan genç oyuncu Uygar Mert Zeybek’in çok kaliteli bir oyuncu olduğunu ifade eden Pereira, “Çok kaliteli genç bir oyuncu olduğunu düşünüyorum Uygar’ın. Onun ilerleyen dönemlerde fazlasıyla geliştireceğine inanıyorum. Çok yetenekli olduğunu düşünüyorum. Adım adım yoluna devam edecektir bundan sonra. Biz de onun gelişimi için elimizden gelen tüm çabayı ortaya koyacağız. Öğrenme kapasitesine de bağlı olarak Uygar kendini daha fazla geliştirecektir. Onu güzel bir geleceğin beklediğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.
“OLYMPİACOS’TA BİZİM GİBİ
ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE OYNAYACAK”
Olympiacos’un da kendileri gibi Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağına dikkat çeken Pereira, “Bizim için zorlu bir test iyi bir rakibe karşı oynadığımız bu karşılaşma Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak bir takıma karşı oynadık tıpkı bizim gibi. İyi oyunculardan oluşan iyi bir rakibe karşı oynadık. Kazanmayı başardık bu karşılaşmayı ve bizim için kazanmak önemliydi. Bu maçta bizim adımıza birçok pozitif nokta vardı. Tabi ki negatif noktalarda vardı ve bunları düzeltmek mecburiyetindeyiz. Bunun farkındayız. Çalışarak ve eksikleri kapatarak yolumuza devam edeceğiz” ifadesini kullandı.
“POTUK YETENEKLİ TÜRK
OYUNCULARIMIZDAN BİR TANESİ”
Alper Potuk’un çok yetenekli bir oyuncu olduğunu düşündüğünü ifade eden Vitor Pereira, “O da yetenekli Türk oyuncularımızdan bir tanesi. Onun da geleceğinin çok güzel olacağına inanıyorum. Bu takımın önemli bir parçası olacaktır her zaman. İsterdim ki bugün takımımıza katkıda bulunabilsin ama elinde bir kırık söz konusuydu ve imkansızdı sahada olması” şeklinde konuştu.
“ROBİN VAN
PERSİE’NİN FİZİKSEL EKSİKLİKLERİ VARDI”
Robin Van Persie’nin fiziksel eksiklikleri bulunduğunu belirten Pereira, “İyi bir takım olabilmek için o iyi oyuncuları iyi bir şekilde organize etmeli, aralarındaki bağlantıları iyi kurmalı. Uyum sürecini güzel bir şekilde atlatmalı ve aynı şekilde zamanı iyi kullanmalısınız. Zaman gerekir her zaman yeni bir takım kurulduğunda. Bize de bu lazım aslında. Kişisel kaliteleri ortaya koyabilmek için bu organizasyonu iyi bir şekilde yapmalısınız ki takım olabilesiniz. Her gelen oyuncu ilk geldiği günden direk takıma koyulursa onlardan kalitelerini ortaya koymalarını bekleyemeyiz. Ben her geleni direk takıma koyamam. Beklemek lazım, zaman lazım. Robin Van Persie aramıza katıldı. Fiziksel eksiklikleri vardı. Arkadaşlarının gerisindeydi ve taktik çalışabilecek yeterli düzeyde değildi. Bu yüzden şu anda takıma yardım edebileceğini düşünmediğimiz için burada bizimle beraber değil. Eşit düzeyde bir takım oluşturmalı ve buna göre kadroya karar vermelisiniz. Şu anda zamana ihtiyacımız var. Onun da çalışmaya ihtiyacı var. Hemen ondan mükemmel işler yapmasını bekleyemeyiz. Yüksek seviyede kaliteli bir takım ortaya koyabilmek için bizim hala çalışmamız gerekiyor.” ifadelerine yer verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

“15 MİLYON EURO’YU GETİREN ALIR”

Emenike’nin formasını giydiği Ali Ain’in 15 milyon euro civarında bir bonservis bedeli ödemesi durumunda Sow’un satışına bu kez izin verilecek

Sarı-Lacivertli kulüple 1 yıllık sözleşmesi kalan Moussa Sow’un Sunderland’e transfer olacağı öne sürülse de Sow’a talip olan kulübün İngiliz değil, Birleşik Arap Emirlikleri’nden olduğu ortaya çıktı. Emenike’yi sezon sonuna kadar kiralayan Al Ain, Moussa Sow’u geçen sezon da istemiş ancak Başkan Aziz Yıldırım, satışına izin vermemişti. Ali Ain’in 15 milyon euro civarında bir bonservis bedeli ödemesi durumunda Sow’un satışına bu kez izin verileceği öğrenildi.

SOW’UN ALTERNATİFLERİ

Bayern Münih’ten 16 milyon Euro karşılığında Inter’e transfer olan İsviçreli Xherdan Shaqiri de Fenerbahçe’nin düşündüğü isimlerin arasında yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde adı Stoke City ile anılan Shaqiri için Inter Kulübü ile temasa geçen Fenerbahçe’nin bu transferde Terraneo’yu devreye soktuğu da gelen haberler arasında. Özellikle Terraneo’nun eski kulübüyle iyi ilişkilerini koruması da bu transferde Fenerbahçe’yi öne çıkaran etkenler arasında yer alıyor.
“KEVİN MİRALLAS’TA OLABİLİR”
Everton’dan Belçikalı kanat oyuncusu Kevin Mirallas’ı kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, Sow’dan gelecek parayı da bu transfere de harcamaya hazır. Sarı lacivertli ekip, yaklaşık 15 milyon Euro’luk bir piyasa değeri bulunan Mirallas’ın transferini 13 milyon Euro’ya bitirmek istiyor.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti