Polis Öğrencilerin Hem Yanında, Hem Gönlünde…
Afyonkarahisar'da Şemsettin Güneş İmam Hatip Ortaokulu'nun öğrencileri, nöbet tutan polislere ikramlarda bulundu. Bu görüntüler, izleyenleri hayran bıraktı
Şemsettin Güneş İmam Hatip Ortaokulu’nun koca yürekli öğrencileri, nöbet tutan polisleri unutmadı. Bu duygu dolu görüntüleri paylaşan Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü, “Evlerinden, harçlıklarından, emeklerinden ayırıp getirdikleri ikramları sunarken çekilen bu görüntüler, sadece bir okulun değil, bir milletin vicdanıdır” ifadelerine yer verdi.
“POLİS TEŞKİLATIMIZIN GÖZ BEBEĞİSİNİZ”
İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “O küçük ellerin sunduğu her ikram, o masum gözlerdeki teşekkür ifadesi; her türlü zorluğa, uykusuz geceye ve yorgunluğa bedeldir. Sizler okul bahçelerinde güvenle koşun, sınıflarınızda huzurla ders işleyin diye buradayız. Gördük ki; sizler sadece derslerinize değil, bu vatanın her bir neferine sahip çıkacak kadar asil bir ruhla yetişiyorsunuz. Bu anlamlı davranışla içimizi ısıtan tüm öğrencilerimize, onları bu güzel ahlakla yetiştiren kıymetli ailelerine ve eğitimcilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Afyonkarahisar’ın evlatları, Polis Teşkilatımızın göz bebeğidir” denildi.