Serteser, 5'inci Kez Aday
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, 5'inci kez Yönetim Kurulu Başkanlığı için adaylığını açıkladı. 2009 yılından bu yana ATSO Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Hüsnü Serteser, Eylül 2022'deki toplantılarda ve yakın çevresindeki sohbetlerde 'Bir daha aday olmayacağım', 'Arkadaşlarımız son kez bize oy versinler' söylemlerinde bulunmuştu.
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser 17 yıllık görev sürecinin ardından bir kez daha adaylığını açıkladı. Yayımladığı video mesajında 2009 yılından bu yana ATSO'yu yönettiğini hatırlatan Serteser, dört dönem boyunca Afyonkarahisar iş dünyasına hizmet etmekten mutluluk duyduğunu belirtti.
DEĞİŞİMİN ZAMANI GELDİ
Oda üyeleri, Serteser’in bir önceki seçimde “4’üncü ve son kez adayım” diyerek oy istediğini belirterek “Şimdi ise aradan 4 yıl geçmesine rağmen yeniden adayım diyor. Çevresindekiler de bu duruma alkış tutuyor. ATSO’da değişimin zamanı geldi” dediler.
Serteser, görev süresince odanın mali yapısını koruduklarını savunarak, “Kasamızın finansal gücünü korumayı başardık. Boşa harcanan tek bir kuruş olmadı” dedi.
Kendisine yöneltilebilecek “Başkan, yıllardır bu görevi yapıyorsun, neden yeniden talip oldun?” sorusuna yanıt veren Serteser, devam eden ve yeni planlanan projelere işaret etti.
TAMAMLAMAK İSTEDİĞİMİZ PROJELERİMİZ VAR
Yeniden adaylık kararında Afyonkarahisar'a yönelik hizmet hedeflerinin belirleyici olduğunu vurgulayan Serteser, başlatılan çalışmaları tamamlamak ve yeni projeleri hayata geçirmek istediğini belirtti.
Bakmadan Geçme