Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rahvan Atçılar, antrenmanda buluştu

Türkiye Geleneksel Spor Dalları

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Afyonkarahisar İl Temsilcisi Mehmet Karagöz, “Pandemi kalkarsa, şampiyona düzenlenirse orada atlarımızın durumunu görüp ona göre hareket edelim diye ortak bir antrenman düzenledik. Vefat etmiş olan Nalbant Salih Dağhan arkadaşımız anısına antrenman yapıyoruz.” dedi

 

Afyonkarahisar’daki rahvan atlar, merhum Nalbant Salih Dağhan anısına antrenmanda buluştu. Pandemi-den dolayı bireysel çalışmalar yapan atlar, bu kez ortak antrenmanda bir araya geldi.
Antrenman hakkında bilgi veren Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Afyonkarahisar İl Temsilcisi Mehmet Karagöz, “Pandemiden dolayı atlarımıza antrenman veremedik. Herkes kendi imkanlarıyla antrenman verdi. Eğer pandemi kalkarsa şampiyona düzenlenirse orada atlarımızın durumunu görüp ona göre hareket edelim diye ortak bir antrenman düzenledik. Ant-renmanda vefat etmiş olan Nalbant Salih Dağhan arkadaşımız adına antrenman ya-pıyoruz. Afyon’dan ge-len atlarla antrenmanımızı yapıyoruz. Af-yon’da daha önce Türkiye derecesi yapmış atlarımız var. Durumları da çok çok iyi, pandemi biterse atlarımızın şampiyonalarda derece yapacağınıza inanıyoruz.” ifadelerine yer verdi.
Antrenmanda jokeylerin kullandığı atlar toprak alana salındı.
Ayrıca vefat etmiş olan Nalbant Salih Dağhan için etli pilav, ayran ve karpuz dağıtılırken dua edildi.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti