Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Reis’i Afyon’a davet ettiler

AK Parti Genişletilmiş İl

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katılan İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Afyonkarahisar’a davet ettiler

 

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek parti genel merkezinde düzenlenen “AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı”na katıldılar.
AFYON’DAKİ GELİŞMELERİ ERDOĞAN’A AKTARDILAR
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında bir araya geldik. İl Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay ile birlikte şehrimizle ilgili gelişmeleri sayın Cumhurbaşkanımıza ilettik.” dedi.
TOPLANTISI SONRASI İKİLİ GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRİLDİ
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ise, “Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ile birlikte Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldik, şehrimize davet ettik. Sayın Cumhurbaşkanımıza; muhabbetleri ve desteklerinden dolayı hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
“SALGIN DÖNEMİNDE DEVLETİN TÜM İMKANLARI MİLLETİN EMRİNE VERİLDİ”
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ise toplantıda yaptığı konuşmada, salgın döneminde gelişmiş ülkeler dahi bocalarken, Türkiye’nin uygulanan doğru, kararlı, hızlı, etkin sağlık, gıda ve kamu güvenliği yönetimiyle herkesten ayrıştığını söyledi. Devletin tüm imkanlarını milletin emrine vererek en az mağduriyet ve en çok kazançla bu sürecin geride kalmasını sağladıklarını vurgulayan Erdoğan, ekonomide de yatırım, üretim, istihdam, ihracat, büyüme odaklı destek ve teşvik politikalarıyla herkesten daha ileri bir seviyeye ulaşıldığını kaydetti. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti