Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rektör Okumuş, koronavirüs aşısı oldu

YASAL UYARI Kocatepe Gazetesi’ne

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

 

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, koronavirüs aşısı oldu

 

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Zafer Sağlık Külliyesinde kurulan aşı polikliniklerinde AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş aşı olarak hizmete sunulan altı adet aşı polikliniğindeki personeli de ziyaret etti. Ziyaret esnasında AFSÜ Araştırma ve Uygulama Merkezi Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Ali Tuncer hazır bulundu.
“MİLLETİMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN”
AFSÜ’de yürütülen aşı programı hakkında bilgi alan Prof. Dr. Nurullah Okumuş, “Sağlık Bakanlığımızın sistematik çabaları sonucunda ülkemize getirilen ve AFSÜ’de de hızla uygulamaya konulan aşı seferberliğinin milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Salgından korunmanın en etkili yöntemi olan aşının herkes tarafından mutlaka yaptırılması gerektiğini vurgulayan Prof. Dr. Okumuş, “Herkesin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan planlama çerçevesinde en kısa sürede aşı olmasını öneriyorum.” diye konuştu.
Prof. Dr. Okumuş, ziyaretinin sonunda fedakarca çalışan sağlık personeli İLE hatıra fotoğrafı çektirdi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti