Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Saadet Partililerden çağrı: Oylar Saadet’e

Bu haberin fotoğrafı yok
Saadet Partililerden çağrı: Oylar Saadet’e

Saadet Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayları Safa Şenel , Yaşar Karakaya , Halit Kuş, Mustafa Taşkapı ve Hüseyin Uğurlu, Saadet Partisi İl Başkanı Adnan Şenel ortak bir basın açıklaması ile Afyonkarahisar’a seslendiler. Saadet Partililer, bu seçimde oyların Saadet Partisi’ne verilmesi gerektiğini söylediler

Saadet Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayları Safa Şenel, Yaşar Karakaya , Halit Kuş, Mustafa Taşkapı ve Hüseyin Uğurlu, Saadet Partisi İl Başkanı Adnan Şenel, ortak bir açıklama yaparak Afyonkarahi-sarlılar’a seslendi. Ortak açıklamada “Evet, güzel yollar yapıldı, güzel köprüler yapıldı ama üzerinde giden otomobillerin hepsi yabancı. Yollar bizim, ama arabalar yabancı. Siz, arabanın ruhsatına değil, motoruna bakınız. Göreceksiniz ki hepsi yabancı. Evet, güzel havaalanları, güzel pistler yapıldı. Ama inip kalkan uçakların hepsi yabancı. Siz, uçakların bayrağına değil, motoruna bakın. Göreceksiniz ki hepsi yabancı. Yapılan yatırımların maliyeti, ödenen faizlerin yanında çerez parası. Üretmeyen bir ekonomi milletine refah sağlayamaz.. Bu millet 74 yıl önce kendi uçağını yapmıştı. 55 yıl önce yüzde 100 yerli otomobilini kendisi yapmıştı” denildi.
Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Biz Devrim otomobilini 1 yılda yaptık. Bunlar 13 yıldır sadece lafını ediyor. Oysa biz büyük bir milletiz, çalışkan bir milletiz. Uçağı da, otomobili de yine yaparız. Hem de en iyisini yaparız. Tarih bunun şahididir. Eğer sen de milli sanayi kurulsun diyorsan, milli uçak, milli tank, milli araba yapılsın diyorsan, yüreğinin sesini dinle, Oyunu Saadet’e ver. Asgari ücretten vergi alınmasın diyorsan, en düşük işçi maaşı 1500 lira olsun diyorsan, sende gel, yüreğinin sesini dinle, Oyunu Saadet’e ver. İşçiye, memura, emekliye yüzde 50 zam yapılsın. Ramazan ve Kurban Bayramlarında birer maaş ikramiye verilsin diyorsan, Emeklilikte yaşa takılanların sorunu çözülsün, emeklilik yaşla değil, prim yılı ile hesaplansın diyorsan, mazot, Boğaz’daki lüks yatlara değil, çiftçiye 1 liradan verilsin diyorsan, oyunu Saadet’e ver.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti