Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sağlık yöneticileri Afyon’da – Kocatepe Gazetesi

Sağlık Müdürü Dr. Necip
Sağlık yöneticileri Afyon'da

Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Fikret Başkan’ın eşlik ettiği ziyaretlerin ilki 1-3-4 No’lu 112 İstasyonları’na gerçekleştirildi.
İstasyon binasını gezen Müsteşar Yardımcısı Tarkan Alpay ve beraberindekiler Sağlık Müdürü Dr. Yemenici’den bilgiler aldı. Personelin rahat ortamda çalışarak motivasyonlarının yukarıda tutulmasının amaçlandığını ifade eden Dr. Yemenici bütün 112 istasyonlarının aynı kalitede dizayn edildiğini söyledi.
Müsteşar Yardımcısı Tarkan Alpay, Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürü Ömer Tontuş ile Lojistik ve Teknik Hizmetler Daire Başkanı Oğuz Cesur daha sonra nöbette olan 112 personeli ile sohbet ederek sorunlarını dinlediler.
TUNCAY EROĞUL BİLGİ VERDİ
İstasyon ziyaretinden sonraki ikinci durak ise 112 Acil Çağrı Merkezi oldu. Müsteşar Yardımcısı Tarkan Alpay ve beraberindekiler buradaki işleyiş hakkında da hem görev yapan kurumların personelinden hem de 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Tuncay Eroğul’dan bilgiler aldı.
Son ziyaret yeri ise yeni hizmete giren Kadın Doğumevi ve Çocuk Hastanesi oldu. Vali Yardımcısı Mehmet Yılmaz’ın da hazır bulunduğu bu ziyarette 2016’nın ilk dakikalarında doğum yapan annenin yanına gidilerek Sağlık Bakanlığı adına bebeğe altın hediye edildi. Afyonkarahisar’da yılın ilk bebeği olan Yasemin – Olcay Oral çiftinin erkek çocuğuna ayrıca Hastane yönetimi tarafından da hediye verildi.
Son olarak da Müsteşar Yardımcısı Tarkan Alpay, Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürü Ömer Tontuş ile Lojistik ve Teknik Hizmetler Daire Başkanı Oğuz Cesur, yeni hizmete giren hastane ve kentin sağlıktaki son durumu hakkında idarecilerden bilgiler aldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti