Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Salar ikinciliğe devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Lig’de mücadele
Salar ikinciliğe devam ediyor

Süper Amatör Lig’de mücadele eden takımlar 20. haftayı geride bıraktı. Salar Belediyespor evinde konuk ettiği Demirspor’u 4-0 gibi net bir skorla mağlup etti. Salar Belediyespor’un gollerini Beyazıt Okuyan (2), Hüseyin Avşar ve Ahmet Şakar kaydetti.
DÖĞER MAÇA İYİ BAŞLADI
Maça gollerle başlayan Döğer Belediyespor konuk ettiği Susuz Belediyespor’u 3-2 mağlup etmeyi başardı. Döğer’in gollerini dakika 16’da İbrahim Yıldırım, 21’de Abdullah Yardım ve 23’te Nurettin Kılınç kaydetti. Susuz Belediyespor’un gollerini ise dakika 12’de ve 38’de Fikret Üstünyer atmayı başardı.
ÇOBANLAR 4 ATTI AMA YETMEDİ
Evinde İscehisarspor’u konuk eden Çobanlar Belediyespor 4 gol bulmasına rağmen İscehisarspor’u mağlup edemedi. İscehisarspor 5-4 kazandığı maçın ardından 3 puanı almayı bildi. İscehisarspor’un gollerini Doğan Tutkun (2), Bayram Göler, Gültekin Demirel, Soner Mermer kaydetti. Çobanlar Belediyespor’un gollerini Evran Balcı, Mehmet Değirmenci ve Murat Balcı (2) attı.
KUMARTAŞ DİNAR’I DA GEÇTİ
Dinar Belediyespor’u konuk eden Kumartaşspor rakibini 3-2 mağlup etmeyi bildi. Kumartaşspor’un gollerini Emrah Ülker, Ömer Kırmızı (2) attı. Dinar Belediyespor’un gollerini de Cem Akçay ve Sezai Fikri Ünal kaydetti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti