Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Salar’a ceza yağdı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Salar'a ceza yağdı

Süper Amatör Lig’de şampiyonu belirlemek için oynanan final maçında çıkan olaylardan dolayı Salar Belediyespor’a ceza yağdı. 4 oyuncuya 6’şar maç men kararı verilirken 2 oyuncu ise 3’er maç men cezası verildi

Süper Amatör Lig’de son oynanan final maçında İscehisarspor’la Salar Belediyespor karşılaştı. Maçta çıkan olaylar nedeniyle Salar Belediyesporlu 6 oyuncu ve 2 yöneticiye ceza yağdı. Final maçında oyundan ihraç edilen Salar Belediyesporlu Oğuzhan Akçin, Ahmet Şakar, Zeyd Arif Dağdelen ve Oğuzhan Fidan’ın rakip oyuncuya karşı şiddetli kural dışı davranışı nedeni ile takdiren eylemin ağırlığı nedeni ile 6’şar maç müsa-bakalardan men ile ceza verildi.
Aynı takımdan Tolga Örmeci ve Mehmet Özkan’ın hakemin kişilik haklarına saldırısı nedeni ile FDT 41 madde uyarınca 3’er maç müsabakalardan men ile cezası verildi.
Salar Belediyespor 2. Başkanı Hüseyin Kahraman ile Recep Fidan’ın hakemlere yönelik davranışları ile olayların büyümesine neden oldukları dikkate alınarak FDT 41 madde uyarınca takdiren 90’ar gün hak mahrumiyeti ile cezalandırılmalarına karar verildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti