Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SAL’da fikstür tamam – Kocatepe Gazetesi

2017-18 futbol sezonunda süper
SAL’da fikstür tamam

2017-18 futbol sezonunda süper Amatör Lige katılacak 12 takım temsilcileri Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) toplantı salonunda bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıda konuşan ASKF Başkan Orhan Küçüksağrıcı, “Süper Amatör Lige katılan tüm takımlarımıza başarılar dilerim. Temenni ederim ki sakatlıksız ve kazasız belasız bir sezon geçirelim. 2017-18 sezonunda iki takım ligden düşecek. 1. Amatör Lig’de yapılacak müsabakalar sonrasında ise oynanacak Play-Off müsabakaları sonucunda iki takım Süper Amatör Lige yükselecekler” dedi.
LİG 23-24 EYLÜL’DE BAŞLIYOR
Kulüp temsilcileriyle yapılan istişare sonrasında alınan karar gereği Süper Amatör Lig’in başlama tarihi belirlendi. Yapılan toplantı sonucunda Süper Amatör Lig 23-24 Eylül tarihlerinde oynanacak olan ilk maçlarla başlayacak.
Bu sezon Süper Amatör Lig’de Bolvadin Belediyespor, Dinar Belediyespor, Salar Belediyespor, Tınaztepe Belediyespor, Susuz Belediyespor, İscehisarspor, Hüdai Ballıkspor, Çağlayan Belediyespor, Kumartaşspor, Kayıhan Belediyespor, Emirdağspor ve Demirspor mücadele edecek takımlar.
Gerçekleştirilen Süper Amatör Lig istişare toplantısında, kuralları gereği kulüplerden arasında iki kulüpten birer kişi İl Tertip Komitesi katıldı. İl Tertip Komitesi’ne gönüllü olan Dinar Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammer Yılmaz ise asil üye, Demirspor Genel Kaptanı Mustafa Yılmaz yedek üye olarak belirlendi.  

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti