Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SAL’da Maçlar Bayramdan Sonra Yapılacak

Afyonkarahisar’da oynanan Süper Amatör Lig müsabakaları, U-18 Ligi’ndeki sıkışıklık, seçimler ve bayram tatili nedeniyle Ramazan Bayramı sonrasına ertelendi

Afyonkarahisar'da oynanan Süper Amatör

Süper Amatör Lig’de mücadele eden takımlar, kalan 2 maçı için Ramazan Bayramı sonra oynayacak. İl Tertip Komitesi Başkanlığı tarafından yapılan bilgilendirme ile Süper Amatör Lig’de maçlar bu hafta programa alınmadı. Nedeni olarak ise U-18 liginin hafta sonu ve önümüzdeki hafta içinde oynanacak grup maçları sonrasında final etabına geçilecek. Maçların bu iki haftada bitmemesi halinde Afyonkarahisar, Bölge Grupları’na takım gönderememe ile karşı karşıya gelecek. Bu maçlarda oluşan yoğunluk nedeniyle ve seçimlerle ertelenen Süper Amatör Lig maçları Ramazan Bayramı sonrasına kaldı. 20-21 Nisan tarihinde tekrar başlayacak olan Süper Amatör Lig’de takip eden hafta içinde de maçlar oynanacak ve şampiyon, düşen takımlar netleşecek.

Şampiyonluk için en büyük aday Sandıklıspor’un hanesine 1 puan yazdırması yeterli olacak. İhsaniye Belediyespor’un ligden çekilmesiyle 3 puan hükmen kazanacak olan Sandıklıspor, resmi olmasa da matematiksel olarak şampiyonluğunu ilan etti. Kocaöz Belediyespor ise ligi Sandıklıspor’un 6 puan gerisinde ikinci sırada.

Ligin sonuncusu Çağlayan Belediyespor ve 11. İhsaniye Belediyespor ligden çekildiklerini dilekçe ile bildirmişti. Kumalarspor ise Karşıyaka ile arasındaki 7 puan farktan dolayı ligden düşecek 3. takım oldu.

SAL'da Maçlar Bayramdan Sonra Yapılacak

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti