Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şampiyon Minik Jetler – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Şampiyon Minik Jetler

U-12 Minikler Ligi’nde verdiği mücadele sonucunda şampiyonluğa ulaşan AFJET Afyonspor kupasını da kaldırdı

U-12 Minikler Ligi’nde 10 haftadır mücadele veren AFJET Afyonspor şampiyonluk kupasını kaldırmayı başardı. 10 maçta 9 galibiyet alan Minik Jetler 1 beraberlik elde etti. Mağlubiyeti bulunmayan Jetler 10 maçta 56 kez rakip fileleri havalandırdı. Kendi kalesinde 15 kez rakiplerine karşı koruyamayan Jetler 29 averajla tam 28 puan toplamayı başardı. En yakın rakibine 9 puan fark atan Minik Jetler farklı şekilde şampiyon oldu.
TAŞOLUK ÖNE GEÇTİ FAKAT
JETLER HAVALANDI
U-12 Minikler Ligi’nde son hafta müsabakalarında AFJET Afyonspor Taşoluk Belediyespor’la karşı karşıya geldi. Karşılaşmada ilk golü Taşoluk Belediyespor buldu. Genç yetenek Talip Güleç defansın arasından mükemmel sıyrıldı ve şutunu çekti. Çaresiz kalan kaleci topa uzanamadı. Talip’in golüyle Taşoluk 1-0 öne geçti. Efe, Meriç, Mert’le goller bulan Jetler ilk yarıyı 3-1’le önde tamamladı. İkinci yarıda gelişen Taşoluk ataklarından başka gol çıkmadı. Minik Jet Efe ikinci yarının başında topla buluştu. Tek tek Taşoluk defansının arasından geçen Efe şutunu çekti ama Taşoluk kalecisi engel oldu. Dönen topu Efe tekrar tamamladı ve top ağlarla buluştu. 4-1’lik skorla devam eden maçta Jetlerin atakları bitmek bilmedi. Oyuna sonradan giren Muhterem sahneye çıktı. Sol kanattan yüksek gelen orta tam Muhterem’i geçti düşünürken Muhterem mükemmel vurdu. Top süzüle süzele filelerle buluştu. 5-1’lik skorla Jetler üstünlüğü artırmaya devam ediyordu. Jetlerin gelişen atağında Mert orta sahada buluştuğu topu arkadaşına gönderdi. Mert’in pası araya giren oyuncudan geri döndü. Mert aldı ve uzaktan çok sert vurdu. Top kaleye doğru gitti. Kalecinin uzandı fakat hamlesi yetersiz kaldı ve Mert 2. golünü attı. 6-1’lik skora ulaşan Jetler farkı artırdı. Jetlerin gelişen son atağında Mert’le duvar pası yapan Efe çok şık hareketlerle ceza alanına girdi. Iki oyuncuyu daha geçen Efe vurdu ve top kaleciden döndü. Mert meşin yuvarlağı tekrar Efe’ye gönderdi Efe gelişene sert vurdu ve top filelerle buluştu. Bu son golle Jetler Taşoluk Belediyespor karşısında 7-1’le maçı kazandı.
MAÇTAN SONRA KUPA VERİLDİ
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Afyonkarahisar Genel Sekreteri Alişan Akgün kupayı teslim ederken bir konuşma yaptı. Akgün, “U-12 şampiyonu olan siz Afjet Afyonspor oyuncularını, yöneticilerinizi, teknik heyetinizi ve ailelerinizi kutlarım. Size bir söz vermek istiyorum. U-11 Ligi’nde şampiyon olacak takımla U-12 Ligi şampiyon takımına bir iftar yemeği vermek istiyoruz. İnşallah bunu yaparak sizlere bir ödül daha vermek istiyoruz.” dedi.
Kupayı alan Minik Jetler sevinçlerini önce Antrenörleri Ramazan Koç’la sonrasında da tribünde bulunan aileleriyle paylaştı. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti