Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şampiyon Münevvere, sponsor bulamadı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Şampiyon Münevvere, sponsor bulamadı

Dünya Şampiyonaları’nda üç kez kürsüye çıkan Afyonkarahisarlı Münevvere Yılmaz, Güney Afrika’da düzenlenecek 3’üncü Down Sendromlular Dünya Şampiyonası’na gitmek için sponsor bulamadı. Yılmaz’ın kendi masrafı Türkiye Özel Sporcular Federasyonu tarafından
karşılanırken annesi ve Federasyon İl Temsilcisi Hanife Yılmaz’ın Güney Afrika yolculuğunu aile bireyleri üstlendi

Milli Sporcu Münevvere Yılmaz, 15 Kasım’da Milli Takım Kampı’na, 20 Kasım’da da Güney Afrika’da düzenlenecek 3’üncü Down Sendromlular Dünya Şampiyonası’na katılacak. Gülle atma ve bayrak yarışlarında başarılı olan Münevvere Yılmaz, müsabakalara gidiş için sponsor bulamadı. Münevvere Yılmaz’ın masrafları Türkiye Özel Sporcular Federasyonu tarafından karşılandı. Yılmaz’a refakat edecek olan annesi ve Federasyon İl Temsilcisi Hanife Yılmaz’ın masrafları için ise aile içinde bir bütçe oluşturuldu.
BU YIL DA BAŞARI
BEKLENİYOR
Türkiye’yi ve Afyonkarahisar’ı Güney Afrika’da temsil edecek olan Münevvere Yılmaz’dan bu yıl da başarı bekleniyor. Yılmaz, daha önce 3 kez gülle atma ve bayrak yarışlarında madalya ile memleketi Afyonkarahisar’a döndü. Münevvere Yılmaz’ın yakınları, “Bizler için manevi destek çok önemli. Birinci olduktan sonra herkes yanımızda olur, önemli olan şampiyonaya gitmeden bu desteği görebilmek” ifadelerini kullandı.
>> Murat ARISOY’un haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti