Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sanat Okulu için yer tespit edildi

İl Genel Meclisi’nin Mart
Sanat Okulu için yer tespit edildi

İl Genel Meclisi’nin Mart ayı toplantılarının 4’üncü birleşimi, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel’in idaresinde gerçekleşti. Toplantıda gündemdeki maddeler görüşülürken, İl Genel Meclisi’nin Milliyetçi Hareket Partili Üyesi Haydar Serdaroğlu’nun sorusuna verilen cevap, bir tartışmaya son noktayı koydu. MHP’li Serdaroğlu’nun “Birkaç gündür basın kuruluşlarında yer aldı. 1948 yılında faaliyete başlayan Sanat Okulu’nun yıkılacağı, depreme dayanıklı olmadığı söyleniyor. Güçlendirilemez mi?” sorusuna İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel cevap verdi.
İLGİLİ BAKANLIK VE SİYASETÇİLERE BİLGİ VERİLDİ
“Sanat Okulu” olarak bilinen okulun yeniden yapılması için yer tespit edildiğini kaydeden Başkan Sel, “Ben inşaat mühendisiyim. Güçlendirmeler çok sağlıklı değil. Yapılan güçlendirmeler çok sağlıklı olmuyor. Onunla ilgili olarak Sayın Valimiz, Belediye Başkanımız, Milli Eğitim ve Endüstri Meslek Lisesi’nin Müdürü, Defterdar, Kadastro Müdürü, Milli Emlak Müdürü, Tarım İl Müdürü, benim de bulunduğum bir heyetle ‘Nerelere böyle bir okul yapılabilir, nereleri müsait’ diye gezme yapıldı. 3-4 yer gezildi. Deprem güçlendirmesi çok sağlıklı değil. Daha fazla birpay gerektiriyor. Böyle bir yer tespit edildi, tespiti Bakanlık’a ve gerekli siyasilere de izin alınması ile ilgili bildirildi” dedi.
SANAT PARKI YAPILSIN
Serdaroğlu’nun “Yıkılması gerekiyorsa, yeşil alan korunarak Sanat Parkı yapılabilir mi” sorusuna ise Başkan Sel, “Böyle bir şey düşünülüyor açıkçası. Ama kesin değil” karşılığını verdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti