Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sandıklı Termal Otel Yenilendi

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Belediye bünyesine katılan, Sandıklı Termal Otel’in bakım, onarım ve yenileme çalışmalarının tamamladığını açıkladı.

Sandıklı Belediye Başkanı Dr.

Mustafa Çöl, tamamlanan çalışmalar sayesinde, Sandıklı Termal Otelin bölgenin parlayan yıldızı olduğunu ve yoğun bir kış dönemi konaklamasına ev sahipliği yapıldığını ifade etti.

Konu hakkında açılama yapan Başkan Çöl, şunları kaydetti: “Termalin kaynağı Sandıklı Termal Otelimiz, yenilenen ve modernize edilen bir tesis olarak misafirlerimize eşsiz bir deneyim sunuyor. Yenileme çalışmaları, otelimizin konforunu artırarak bölge turizminin canlanmasına katkı sağlamıştır. Otelimiz, sadece termal sularıyla değil aynı zamanda birbirinden lezzetli mutfak seçenekleri, konaklama avantajları ve lüks SPA salonuyla da dikkat çekmektedir. Misafirlerimiz yenilenen tesisimizin sunduğu olanaklarla güzel bir konaklama deneyimi yaşamaktadır. Bu başarılı girişimler, bölge ekonomisine olumlu katkı sağlamanın yanı sıra, Sandıklımızın turistik potansiyelini de artırmaktadır. Sadece ilçemizdeki misafirlerimize değil, aynı zamanda ilçe dışından gelen konuklarımıza da kaliteli hizmet sunma kapasitesini artırdık.”

Sandıklı Termal Otel Yenilendi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti