Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sandıklı’da velilere özel seminer düzenlendi

YASAL UYARI Kocatepe Gazetesi’ne

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

 

Sandıklı 75. Yıl İlkokulu yönetimince öğrenci velilerine özel bir seminer düzenlenildi

 

Sandıklı 75.Yıl İlkokulu tarafından organize edilen veli seminerine Işıklar Balı Sultan İlkokulu velileri de katıldı.
Sandıklı 75. Yıl İlkokulu Müdürü Mehmet Yılmaz ve Işıklar Balı Sultan İlkokulu Müdürü Abdullah Baydur önderliğinde yapılan ilk veli seminerinde Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mine Göl yer aldı. Moderatörlüğünü Mehmet Yılmaz’ın yaptığı senimerin konusu “Pandemide Evde Çocuklarla Ne Yapmalıyız?” oldu. Seminer 15 Ocak 2021 Cuma akşamı Zoom platformu üzerinden gerçekleştirildi. Ana sınıfı ve 1. sınıf velilerine özel olarak düzenlenen bu seminerin konuşmacısı Mine Göl ebeveynlere pandemi sürecinde nasıl davranmaları gerektiğini kaydetti.
Göl şöyle konuştu: “Pandemide evde çocuklar çok farklı bir düzene geçti. Birçok alışkanlık değişti. Evlerde her oda adeta ayrı bir sınıf oldu. Öğretmenler okulda bulunduklarından daha fazla gayret göstererek bu durumu yürütmeye çalışıyor. Öğretmenlerin bazı sorumluluk alanlarının bir ölçüde veliye geçtiğini, velilerin çocuklarının eğitim sürecini ilk defa bu kadar yakından izleme fırsatı yakaladıkları da görülmektedir. Bu dürüm sadece ülkemize has değil, tüm dünyada farklı bir duruma yol açmıştır.” >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti